Home EkviperingGrej & grooming Daniele Alessandrini i alliance med dansk klædevirkesomhed

Daniele Alessandrini i alliance med dansk klædevirkesomhed

by Nicolai Klingenberg

Da jeg var gymnasieelev i 90’erne, var Jack & Jones måske ikke det smarteste brand på gangene. Jeg er sikker på, at der salg i mærket, men det var som om, at publikummet var en smule snævert og nemt at sætte i bås. I dag er sagen en ganske anden, og nu kigger mærket i andre retninger. De nøjes dog ikke med at kigge, for nu har den verdensomspændende biks allieret sig med italieneren Daniele Alessandrini for en stund. Og en sæson.

Det er denne mand, der hedder Daniele Alessandrini

Det er denne mand, der hedder Daniele Alessandrini

Han holder til i det centrale Italien i byen Bologna, hvorfra han designer klæder til nær og fjern – blandt andet i eget navn, men nu også for Premium by Jack & Jones. Måske har du været i Bologna og vil derfor vide, at byen har et universitet, der blev grundlagt i 1088 (den første årgang er vist ikke til at opspore længere). Derudover har Lamborghini sin fabrik i byen, og så blev byen faktisk grundlagt 534 år, før Jesus blev født.

sd

Et jakkesæt på en mand på en trappe

sd

Og en lun omgang uld

Ser vi på Italien som helhed, så vil du sikkert også nikke genkendende til det faktum at italiensk mænd gerne går flot klædt. Og måske bor længe hjemme. Det er dog moden og det at klæde sig, som Daniele Alessandrini primært fokuserer på, og i forbindelse med samarbejdet udtalte han følgende (wait for it…):

Knivskarpt

Knivskarpt

– There is an Italian saying that a man’s wardrobe is considered his second skin. It has to express his personality and fit his body to perfection. It is this design philosophy I have brought into the PREMIUM by JACK & JONES universe. With slim constructed silhouettes and materials from my local suppliers I have given the PREMIUM by JACK & JONES man a touch of Italy – without making him leave his comfort zone.

sd

Bemærk venligst den flotte klud om halsen

Nuvel. Der er altså tale om en omgang slim-fit gevandter, som er fremstillet af fine metervarer fra det italienske lokalmiljø, men jeg kan ydermere oplyse, at samarbejdet i fysisk form udmønter sig i 25 forskellige kreationer.

Dobbeltradet

Dobbeltradet

Fiks detalje på reverset

Fiks detalje på reverset

Du finder alt fra en blazer til dobbeltradet jakkesæt, frakker til den kommende kolde årstid, rullekraver, skjorter, en læderjakke og jeans. Og et tørklæde, som jeg spår er denne herlige godsejerklud, som jeg gerne ser i det danske gadebillede. Det er da klædeligt, og smider du den om halsen i selskab med noget mindre formelt, så er du good to go. Pronto.

Læderjakken

Læderjakken

Signore Allesandrini har dog ikke blot slået nogle streger og pisket en flok symaskine kyndige, men han har også stået for sammensætningen af de “looks”, du ser i dette indlæg. Han understreger, at man i Italien ikke nøjes med at hive en blazer frem fra skabet, når der er en formel anledning i vente, men derimod bruges den dagligt – og gerne med en “fitted” skjorte eller en simpel, hvid T-shirt. Så er det skåret ud i pap – og givet videre. Men jeg tror fint, du var klar over disse muligheder.

En frakke med hætte

En frakke med hætte

Jeg hilser samarbejdet velkommen. Og deler gerne min begejstring. Det er hermed gjort.

En uformel dag i Italien

En uformel dag i Italien

Jeg fiflede lidt med en søgning og fandt disse sager fra kollektionen til salg nu og her

Spring i en blazer og brows’ løs på My Pleasures Facebook side

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk