Home PindemadderBobler Social Calendar inviterer til black tie maskerade

Social Calendar inviterer til black tie maskerade

by Nicolai Klingenberg

Hvis du kunne have mod på en lørdag aften, der ikke er, som de andre, så skal du lure med på dagens skrivelse. Du har nemlig mulighed for at trække i din smoking, tage flot selskab under armen og maske på ansigtet. Med andre ord er der maskerade lørdag den 8. november, og det foregår i flotte omgivelserne hos Den Danske Frimurerorden på Blegdamsvej.

maskerade-1

Mig bekendt er det absolut ikke ofte, at man har mulighed for at betræde gulvene hos Den Danske Frimurerorden. At trække i en smoking er heller ikke en hverdagsting, og hvis man dertil monterer sig med en flot maske, så er scenen menere eller mindre sat. Det er Tine Willumsen fra Above & Beyond, der igen har taget initiativ til et herligt event, og hvis du har mod på at deltage, vil jeg lade inspirationen blomstre i invitationen herunder. Og herover.

maskerade-2

Læg venligst mærke til, at der er lagt i ovnen til en flot aften med flot, åben bar med den danske World Class vinder Hardeep Rehal, herlige musikalske toner og godtfolk fra nær og fjern. Har du spørgsmål? Lyst til at booke noget særligt til aftenen? Initiativtager Tine Willumsen er nem at fange her tine@above-and-beyond.eu

Du kan bestille billetter til det herlige event på linket her

 

Smid masken på My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk