Home Grej & grooming Tøm lommerne og vind en limiteret Victorinox schweizerkniv

Tøm lommerne og vind en limiteret Victorinox schweizerkniv

written by Nicolai Klingenberg 29. oktober 2014
Pin It

Har du noget godt i lommerne? Og måske om håndledet? Det anede mig. Du kunne jo skyde et foto af disse herligheder, som også går under navnet everyday carry. Hvorfor? Fordi du kan vinde en limiteret og ganske fin My Pleasure schweizerkniv. Der er ni stykker i spil. Altså knive. Men lad os bare kalde dem for multi-tools. Herunder får du et skud af nogle af de løjer, jeg fandt i lommer og inderlomme. Og om håndledet.

En pung, et ur, lillebror, en notesbog, en pen, mit pas, nøgler, lighter, en champagne kapsel og schweizer-frækkerten

En pung, et ur, lillebror, en notesbog, en pen, mit pas, nøgler, lighter, en champagne kapsel og schweizer-frækkerten

Sidst jeg lavede et lignende tiltag blev der tænkt kreativt, og jeg håber, du vil gøre det samme denne gang. Jeg vil lade samtlige fotos ryge videre til Victorinox, så de kan udvælge de ni vindere af det herlige værktøj. Skal du have et close-up? Det får du da bare.

Der er lavet ti - der er ni på højkant. Og nogle af dem er grønne.

Der er lavet ti – der er ni på højkant. Og nogle af dem er grønne.

Send dit bidrag til nk@my-pleasure.dk – tænk gerne kreativt, ok? Og husk, at du også kan være med som pige. Eller dame. Konkurrencen løber til og med søndag den 9. november 2014.

Og lige et mere - ovenfra.

Og lige et mere – ovenfra.

Du får faktisk lov til at sende tre forskellige fotos, hvis du ikke kan bestemme dig for baggrund eller opstilling. Når du mailer til nk@my-pleasure.dk, må du meget gerne skrive “Lommer” i emnefeltet. Held og lykke.

Tøm lommerne på My Pleasures Facebook-side

 

 

Pin It

You may also like