Home PindemadderBobler Definer hygge via fotos – og vind en flaske Dom Perignon 2004

Definer hygge via fotos – og vind en flaske Dom Perignon 2004

by Nicolai Klingenberg

Dansken er kendt for et og andet. Blandt andet fænomenet hygge. Hygge involverer alt fra tæpper og levende lys til sammenkomster i hjemmet eller chokolademælk med flødeskum. Nu kan hygge dog også betyde årgangschampagne. Hvorfor? Fordi du kan vinde en flaske Dom Perignon 2004, hvis du er lidt kreativt med dit kamera.

Det er koldt derude - og i spanden - men derfor kan nu nemt hygge dig inde...

Det er koldt derude – og i spanden – men derfor kan nu nemt hygge dig inde…

Der er så meget, der er hyggeligt. Og der er så mange måder at tolke det på. Dermed er mulighederne for at deltage i dagens konkurrence da også mange, men når jeg ser på det drønhårde – men stadig hyggelige – dommerpanels tidligere valg, så har panelet hang til at vælge vindere, der tænker champagne ind i deres fotos. Nuvel. Dommerne sidder da også med hænderne helt nede i druerne, da de er repræsentanter for blandt andet Dom Perignon i Danmark.

Høstet for et årti siden - og nu på glas...

Høstet for et årti siden – og nu på glas…

Er du frisk på at deltage, så er opskriften simpel. Enten har du allerede taget et foto eller også tager du et foto, hvor omdrejningspunktet er “hygge”. Lad det endelig være kreativt eller dekadent, om du vil. Måske har du allerede taget et par fotos, der passer til denne beskrivelse, men under alle omstændigheder skal du selv tage billederne. Eller selv have taget dem. Er du med på de betingelser, kan du til gengæld få lov til at sende tre forskellige fotos.

Og der er meget mere at komme efter på linket herunder

Og der er meget mere at komme efter på linket herunder

Kældermesteren fra Dom Perignon, Richard Geoffroy, har faktisk formuleret et og andet om årgang 2004. Disse formuleringer og anden spændende info, finder du her

Du får den lige oppefra også

Du får den lige oppefra også

Du kan deltage i konkurrencen til og med søndag den 16. november. Send dine fotos til nk@my-pleasure.dk.

Dermed skulle der være tid nok til at finde et og andet hyggeligt frem, der kan foreviges. Held & lykke!

Hyg dig med My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk