Home Spottet En herlig vare – del 6

En herlig vare – del 6

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Hvad siger du at høre mere om en pudsig, men herlig alliance? Alle tiders. Det forholder sig nemlig således, at whisky-manufaktøren Chivas Regal har lanceret en limiteret flaske – i samarbejde med et urfirma. Er der også et ur i spil? Måske…

Således...

Således…

Den limiterede whisky er en hyldest til stil, lækkert håndværk og ikke mindst klassiske dyder, forlyder det. Men hvorfor alliere sig eller i det mindst knytte en forbindelse til et ur-firma? Fordi begge dele handler om de små detaljer, håndværk og traditioner. Se bare her:

Samarbejdet mellem Bremont og Chivas førte blandt andet til en ur-auktion, hvor hammeren allerede har banket i bordet og sendt en flok klokker til maskuline håndled her og der, men samarbejdet ruller stadig i form af whiskyflasker i en særlig gaveæske af et metallisk materiale, som indeholder en flaske Chivas 12 whisky. Blended i øvrigt. Gaveæsken, som de skotske dråber kommer i, er ikke overraskende dekoreret med værkdele.

Skål.

Skål.

Du skal i øvrigt vide, at dette gentleman-reltaterede tiltag gerne skulle være begyndelsen på noget kontinuerligt, og således kan vi muligvis forvente os at se mere fra samme skuffe i det kommende år. 

Håndværk og lup - tid til whisky...

Håndværk og lup – tid til whisky…

Følg Chivas på Facebook her

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk