Home Spottet En herlig vare – del 7

En herlig vare – del 7

by Nicolai Klingenberg

I mit hjem kører Nespresso maskinen flittigt. Virkelig flittigt, faktisk. Jeg har mine favoritter (blandt andet den lilla), men af og til kan det være på sin plads at prøve noget nyt. Bare for en stund, du ved. Det faktum passer overdentligt godt sammen med Nespressos tre nye Variations Limited Edition Grands Crus.

Omtrent sådan her ser det ud. Dagligt.

Omtrent sådan her ser det ud. Dagligt.

Kort fortalt? De tre nyheder, som kun er på markedet for en stund, er inspireret af populære desserter fra nær og fjern. Hvilke? Det skal jeg sige dig herunder med Nespressos egne ord.

Apple Crumble:
Harmonien mellem smagen af bagte æbler og noter af småkager fremkalder sammen med de ristede noter fra Livanto Grand Cru duften af nybagt æbletærte.

Chocolate Mint:
Tag de ristede noter fra Livanto Grand Cru. Sæt dem sammen med delikate aromaer fra chokolade og sammen med et overraskende modstykke af mint. Resultatet er en udsøgt smagsoplevelse.

Hazelnut Dessert:
Hasselnød aroma kombineret med søde undertoner af karamel fra Livanto Grand Cru fremkalder minder om hjemmelavede engelske småkager.

Jeg er i skrivende stund i færd med at slubre “Hazelnut’en”, og det er særligt karamel, du fornemmer i den lune kop. Jeg tænker, at den nemt kan serveres som et sødt efterspil til en middag, hvor desserten nødvendigvis ikke har været særlig sød. En lidt syrlig dessert tror jeg faktisk ville gøre sig godt til. Du skal også vide, at alle tre varianter er en styrke 6.

Du kan finde kreative opskrifter og handle dine kapsler hos Nespresso her

På rad og række - og på hjemmesiden findes der frække opskrifter

På rad og række – og på hjemmesiden findes der frække opskrifter

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk