Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 8

EN HERLIG VARE – DEL 8

by Nicolai Klingenberg

Kan du huske T-shirt konceptet Son of a Tailor? Alle tiders. Jess er manden bag, og han er i den grad stadig aktuel. Jeg har to T-shirts med hans signatur i nakken (altså ikke to T-shirts i nakken, men du forstår…), og nu kan du få det samme. Altså en skræddersyet T-shirt. Jeg sværger, de sidder godt.

Hvad er nu det for noget? Det er sådan set en gaveæske. Og et målebånd. Dernæst er du klar til en bestilling.

Hvad er nu det for noget? Det er sådan set en gaveæske. Og et målebånd. Dernæst er du klar til en bestilling.

Hos Son of a Tailor har man netop lanceret fænomenet “Gift Boxes” – her er der tale om en personlig gave til dig (den stilbevidste mand), og pakkenelliken (som du kan se herover) indeholder en voucher og et målebånd, så du kan bestille en skræddersyet T-shirt. Og hov – da det er jul om ganske kort tid, kan du jo passende give en god ven sådan en sag i gave. Eller ønske dig den.

Budkab og T-shirt

Budkab og T-shirt

Jess – du står bag Son of a Tailor. Hvad er der sket på det sidste?
– Vi har oplevet fantastisk international interesse efter vi relancerede hjemmesiden i oktober, blandt andet med henvendelse Financial Times’s How to Spend It, og så der nogle større investorer, som vifter med tegnebogen.

Hvad skal man smide over en T-shirt om vinteren?
– En fitted, lidt tweed’et blazer i uld –  gerne kombineret med et par selvedge jeans. Og ellers så er jeg fan af John Smedley sweatre, som jeg synes har godt fit og er i en super kvalitet, som kan holde til vaskemaskinen.

Den sidder da aldeles udmærket

Den sidder da aldeles udmærket

Hvornår er man parat til at ønske sig en Gift Box fra jer?
– Når man mangler en T-shirt, der sidder præcist, som man ønsker sig, og er i en kvalitet, der holder form og udseende efter vask.

Køb gavekortet til Son of a Tailor – eller giv det til en, der skal have en lækker T-shirt – her 

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk