Home EkviperingGrej & grooming Den perfekte gave – til dig selv. Eller en anden.

Den perfekte gave – til dig selv. Eller en anden.

by Nicolai Klingenberg

Kender du det der med, at du ikke har noget som helst begreb om, hvad du skal ønske dig? Eller hvad du skal give? Det kan også være, du er på jagt efter noget til dig selv, som du har svært ved at finde. Uanset om du er på jagt efter et ur, en flaske med en særlig årgang, et armbånd, manchetknapper eller noget helt femte, vil jeg mene, at jeg vil kunne hjælpe dig. Og det har ført til denne skrivelse.

Sagerne i denne vare er blot nogle eksempler på, hvad du kunne begave dig selv eller andre med...

Sagerne i denne vare er blot nogle eksempler på, hvad du kunne begave dig selv eller andre med…

Jeg er så heldig at være i dialog med en lang række mennesker, som søger råd til et og andet. Og jeg både svarer og hjælper efter bedste evne. Jeg får også tilbud et og andet, som jeg til tider køber. Og andre gange takker nej til. Men hvorfor ikke sætte disse scenarier i system? Det forsøger jeg nu, hvorfor du endelig må sige til, hvis du er på jagt efter “noget”. Herunder nogle sager, der måske kunne friste.

Måske kunne du have interesse i et velfungerende Rolex Oysterquartz ref. 17000?

Det siges, at der er produceret under 25.000 eksemplarer af Oysterquartz'en...

Det siges, at der er produceret under 25.000 eksemplarer af Oysterquartz’en…

Eller et Cartier Love Bracelet i hvidguld? Der følger original boks og diverse dokumenter med.

Love bracelet - kan nemt bære af en mand

Love bracelet – kan nemt bære af en mand

Et par vintage manchetknapper?

Knapper til skjortens manchetter

Knapper til skjortens manchetter

Måske en flaske med relation til et år, hvor du mødte en særlig person, eller hvor året var en milepæl?

Tilbageblik på 24.12

Kan du huske dengang… Altså jeg husker denne årgang som særdeles velsmagende

Et entrémøbel? Naturligvis.

Velkomst-møbel

Velkomst-møbel

Omend det er jul og skrivelsens aktualitet må ses som særdeles væsentlig, så skal du vide, at du altid er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, du er på jagt efter. Måske søger du en flaske champagne eller et ur fra dit fødeår, det år du mødte din bedre halvdel, blev student, gift eller bare den perfekte gave til dig selv eller en anden.

Som du nok kan se, handler det primært om ældre sager. Kald det vintage, hvis du vil. Ovenstående er blot nogle få ting, der kunne skifte hænder. Lad mig vide, om der er noget, du er på jagt efter, eller om noget af ovenstående kunne have din interesse. Jeg er at træffe på nk@my-pleasure.dk

Kender du en, der leder efter noget? Så tip ham eller hende om skrivelsen her – eller del den. Så bliver jeg begejstret!

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk