Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 12

EN HERLIG VARE – DEL 12

written by Nicolai Klingenberg 18. december 2014
Pin It

Overskriften i dag er en anelse misvisende, da der ikke er tale om en vare, men flere varer. Det handler om en herlig, dansk webshop, som disker op med en læserrabat til dig. Og du må faktisk gerne dele koden. Du får 24 % på samtlige varer i resten af måneden. Biksen hedder Circodellamoda.com, og de har noget til mænd, kvinder og børn…

Alt godt til manden

Alt godt til manden

Når du bestiller dine løjer, indtaster du blot koden “mypleasure”, og du skal ydermere mere vide, at du bør bestille i dag – den 18. december – eller senest i morgen den 19. december, hvis du skal have leveret sagerne inden jul.

Et blandt mange bud til hende pigen der...

Et blandt mange bud til hende pigen der…

Du kan også hente sagerne i den fysiske butik, som har til huse i Amaliegade 14 A i København. De rare mennesker bag leverer også i Storkøbenhavn efter aftale. Der er åbent i dag, torsdag, til klokken 18,  fredag og lørdag fra 11-16,  mandag den 22. fra 11-18 og tirsdag den 23 fra klokken 11-15

Læsestof med relation til gamle dage

Læsestof med relation til gamle dage

Og lige noget til at lune dig på som sidste bud. Der findes meget mere på linket herunder.

Hold hovedet og ørene varme

Hold hovedet og ørene varme

 

Kig forbi Circodellamoda her

 

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

Pin It

You may also like