Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 12

EN HERLIG VARE – DEL 12

by Nicolai Klingenberg

Overskriften i dag er en anelse misvisende, da der ikke er tale om en vare, men flere varer. Det handler om en herlig, dansk webshop, som disker op med en læserrabat til dig. Og du må faktisk gerne dele koden. Du får 24 % på samtlige varer i resten af måneden. Biksen hedder Circodellamoda.com, og de har noget til mænd, kvinder og børn…

Alt godt til manden

Alt godt til manden

Når du bestiller dine løjer, indtaster du blot koden “mypleasure”, og du skal ydermere mere vide, at du bør bestille i dag – den 18. december – eller senest i morgen den 19. december, hvis du skal have leveret sagerne inden jul.

Et blandt mange bud til hende pigen der...

Et blandt mange bud til hende pigen der…

Du kan også hente sagerne i den fysiske butik, som har til huse i Amaliegade 14 A i København. De rare mennesker bag leverer også i Storkøbenhavn efter aftale. Der er åbent i dag, torsdag, til klokken 18,  fredag og lørdag fra 11-16,  mandag den 22. fra 11-18 og tirsdag den 23 fra klokken 11-15

Læsestof med relation til gamle dage

Læsestof med relation til gamle dage

Og lige noget til at lune dig på som sidste bud. Der findes meget mere på linket herunder.

Hold hovedet og ørene varme

Hold hovedet og ørene varme

 

Kig forbi Circodellamoda her

 

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk