Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 9

EN HERLIG VARE – DEL 9

by Nicolai Klingenberg

Det siges, at dufte vækker minder. Jeg kender godt til det fænomen. For eksempel stødte jeg på en ældre omgang duftegodt for et par år siden under en oprydning, og da jeg tog et snif til den gamle flakon, blev jeg fluks sendt et årti tilbage i tiden, hvor jeg befandt mig i min daværende bil. Der var kun en sjat tilbage i flakonen, og den blev smidt ud, men minderne var ikke til at tage fejl af. I dag handler det dog om guld til næsen…

Trioen.

Trioen.

 Vi skal et smut til Hamburg, hvor vi finder manden Christian Plesch, der kom til verden i 1971. Manden, der i dag kalder sig duftkunstner, etablerede sit eget brand i 2013, og navnet blev Nasengold. Han gør ikke som de andre, hvis du spørger ham selv – i og med han er herre i egen flakon, er han ikke afhængig af, hvad andre i biksen måtte mene om potentialet i hans sager, hvorfor han gør, som hans næse beordrer ham.

Manden fra Hamburg. Christian Plesch.

Manden fra Hamburg. Christian Plesch.

Når der tikker presseskrivelser ind fra parfumehuse, så får den sjældent for lidt. Og ofte for meget. I skrivelsen fra Nasengold er det dog ligefremt og uden søgte sammenligninger. Hr. Plesch, som altså er manden bag Nasengold, får sine duftideer fra sin passion for punk-rock, koffein og kurver, impulsivitet og kunst, lyder det. I bund og grund er det – i min verden – mere eller mindre overflødigt, hvad historien bag en duft er – den kan være topgod eller det stikmodsatte. For mig handler det om, hvorvidt jeg kan lide duften eller ej. Og jeg kan godt lide det, jeg har stukket snuden i.

For tiden er der tre varianter i spil: #S, : P og G. Sidstnævnte er den nyeste og kan sprayes på hankøn såvel som hunkøn. Du kan blandt andet handle Nasengold hos Norr, Normann og på youheshe.com – du får 100 milliliter for 990 kroner.

Og med lidt hud.

Og med lidt hud.

Du kan få mere info hos Brands of Beauty her

 

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk