Home Automobiler Fire akutelle tips til mænd

Fire akutelle tips til mænd

by Nicolai Klingenberg

Hopla! Det er blevet tid til den sidste omgang fifs, tips og løjer i forbindelse med Car2Go samarbejdet, hvor jeg er blevet bedt om at byde ind med diverse forslag til et og andet. I dag handler det om ting, man(d) kan tage sig til, når man har adgang til leje-vognene fra førnævnte biks.

Der er tips herunder, men du kan jo også bare køre ud og se en drøntidlig solnedgang.

Der er tips herunder, men du kan jo også bare køre ud og se en drøntidlig solnedgang.

Clean shave
Barb er navnet på en herresalon, som skulle være mestre i at tage sig af dit hår og dit skæg. Jeg har fået den anbefalet et par gange, men jeg har ikke været der endnu. Derfor vil jeg tippe om den – og klaske mig selv på mine skæggede kinder som en reminder om, at det kunne være en god idé at kigge ind og få styr på lokkerne i fjæset og på toppen af hovedet. Skal du have en vandet vist med? Frisøren: “Vil du have håret tilbage?” Kunden: “Nej tak, det må du gerne beholde…”. Adressen er Vognmagergade 9, 1120 København K.

Barb drengene - foto er fra Barb.dk

Barb drengene – foto er fra Barb.dk

Vinterfødder
Jeg spadserede ind hos Bindebøl på Kongens Nytorv, hvor jeg kiggede på alskens klæder. Og sko. Der var et og andet der fristede, og i særdeleshed et par Santoni boots, som jeg ikke fik snuppet et foto af. Til gengæld kom der en nyhedsmail fra biksen, hvor støvlerne var med i, og det må ses som et lettere vink med et skohorn. Er du begejstret, som jeg er, så finder du Bindesbøl på Kongens Nytorv nummer 20.

De er altså pivfrække, hvis du spørger mig

De er altså pivfrække, hvis du spørger mig

Nummer 1060
Skal du handle lidt dansk til dig selv? Du ved sådan lidt klude med en fornuftig prislap? Så skal du smutte forbi Frederiksberggade 22 i København, hvor Jack & Jones åbner ny biks – faktisk nummer 1060 af sin slags. I den kommende (åbnings)weekend, bliver du budt på friskbrygget kaffe (du vælger selv, hvilken slags, du vil slupre) og for det ikke skal være løgn, så er der åbningsrabat på 25 % i weekenden. Tak for tippet? Selv tak.

Den nye biks...

Den nye biks…

Aftenstund har bladguld i mund
Hos Balthazar Champagne Bar har man det med at kreere et og andet, som imponerer. Der er tale om passion, når gutterne bag baren ryster, shaker og rumsterer med herlige ingredienser. Blandt de nyere kreationer, faldt jeg over Rossini Royal, som blandt andet frister med agurk, Rossini Caviar, hornvioler og bladguld. Nuvel. Hvis det er for dekadent, kan du jo også blot poppe en flaske et-eller-andet, eller nyde et glas vin. Adressen er Ny Østergade 6.

Hapset direkte fra Andreas Firlings Facebook

Hapset direkte fra Andreas Firlings Facebook

 

I hele december måned, kan du oprette dig gratis hos Car2Go. Gør det. Lige her.

Parker dig selv på My Pleasures Facebook side her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk