Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 13

EN HERLIG VARE – DEL 13

by Nicolai Klingenberg

Der er faktisk mere end en vare i spil i dag. Og det handler om udsalg på internettet. Jeps. Denne gang skal vi et smut forbi domænet redgreen.dk, hvor jeg har fundet dagens herlige vare, som kan erhverves til halv pris.

Det er denne jakke, det handler om...

Det er denne jakke, det handler om…

Der er tale om en sømandsjakke med navnet Findon. Den er skabt af 100 % uld, hvilket skulle være garant for, at du nemt holder dig lun i de køligere tider. Vanligvis koster jakken 3.500 kroner, men fra og med klokken 12 i dag, har Redgreen halveret priserne på et og andet i forbindelse med deres udsalg. Og der skal være mere at komme efter.

df

Du skal i øvrigt vide, at du kan afmontere skulderpynten, hvis du synes de gyldne detaljer er for meget. Jeg havde dog ladet dem sidde.

Besøg Reedgreen-udsalget her

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk