Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 14

EN HERLIG VARE – DEL 14

by Nicolai Klingenberg

Et nyt år – en ny notesbog. Måske flere, men en er i hvert fald på plads, og den er fra Stilografika. Faktisk er den fra Japan, men du skal vide, at der er tale om et lækkert, læderomslag med “papir indeni”. Og størrelsen passer lige til lommen.

Med pen, blok og blog...

Med pen, blok og blog…

Omend min skrift ikke kan kategoriseres som skøn, så noterer jeg i hånden. Det går hurtigt, og selvom det kan blive utydeligt fra tid til anden, så bliver jeg ved med at gøre det således. Jeg har en stak notesbøger, som er fyldt ud, men som jeg ikke påtænker eller nænner at smide ud. Omend det bare er noter, så dukker der altid minder op, når jeg går de gamle sager igennem – til tider også idéer.

I tilfælde af tab, kan de vigtige noter sendes retur.

I tilfælde af tab, kan de vigtige noter sendes retur.

Nå, men onlinebiksen Stilografika er altså leveringsdygtige i et og andet til dem, der fornøjes ved at skrive i hånden og på papir – og omdrejningspunktet er produkter af fin kvalitet. Tag nu den herlige Traveller’s Notebook, som dagens vare omhandler. Den er produceret i Japan hos Midori, som er en biks, der blev etableret i 1950. Firmaet laver ligeledes skriveredskaber, men den lille pen, der ligger ved mit eksemplar er dog fra det tyske firma Kaweco.

Læder med læder på. Og ur. Omslaget bliver patineret med tiden - sådan er det heldigvis med læder.

Læder med læder på. Og ur. Omslaget bliver patineret med tiden – sådan er det heldigvis med læder.

Jeg har pakket sagerne ud, og jeg glæder mig til at slå de første streger og tage de første noter i den nye følgesvend. Omslaget er af læder og med en fiks elastisk detalje, som holder sammen på indholdet.

Et ubeskrevet blad. Lidt endnu...

Et ubeskrevet blad. Lidt endnu…

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

Du kan købe sagen hos Stilografika her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.