Home Kort - men godt En liste over et og andet jeg ikke begriber

En liste over et og andet jeg ikke begriber

by Nicolai Klingenberg

Jeg skal gøre det kort. Det er længe siden, jeg har nedfældet en liste over et og andet. I dag får du en, jeg selv har moret mig over at lave. Det bliver dog sjovest, når du byder ind, så lad os erklære kommentarfeltet åbent herunder. Jeg håber, du vil more dig – og bidrage.

Genbrugs-illustration

Genbrugs-illustration

– Folk der ikke opdager, at de har blinklyset slået til. Særligt på strækninger over en kilometer. “Hvad er det der for en tikkende lyd? Og den der lampe, der blinker. Nå, det går nok i sig selv”. Nej.

– Tandsmykker: “Det ville da være drøn-raffi med sådan lidt bling-bling i min tand. Sådan et nyt look – og lidt gangsta”. Hold lige op.

– Folk som indleder en forretningsrelateret samtale med: “Nå – skal vi ikke spille lidt bold sammen?!” – eller “Du og jeg – vi skal lege sammen. Det bliver stort”.

– Udfaldet af talrige WC visit dagen efter indtagelse af Coinoffers hos McDonald’s.

Natmad

Det kommer vi til at fortryde

– At gemme overflødig emballage til for eksempel karafler, brødristere og lignende.

– Bilister som ynder at dytte aggresivt i en kø. Prøv i stedet at holde hornet i bund i stedet – så forsvinder køen…

– Supermarkeds sushi – numme num, så skal der hjemmehygges med ris.

– Når der går lige lovlig meget frelser- og æresbuddhisme i både udtryksform og ansigtsmimik. Så er nedenstående langt sjovere.

Fnis

Fnis

– Opkaldsforetagere som indleder samtalen med: “Hva’ så?!”. Det ved jeg sørme ikke – det er jo dig, der ringer.

– En æggekoger. Hvori ligger det vanskelige i at koge et æg i en gryde?

– At montere elastikker om slikposer – så holder de 60 gram længere eller hvad?

Smid dit bud i kommentarfeltet heruder

Følg med på Faceren her

You may also like

6 comments

Marianne Gammelgaard 13. januar 2015 - 11:06

At først finde penge frem i supermarkedet når kasseekspedienten har kigget mærkeligt længe. Det kan vel for h…… ikke komme som en overraskelse at portemonnæen skal frem?

Reply
Pia Vestmar 13. januar 2015 - 13:54

at fortælle sin kraftigt overvægtige veninde, som i årevis stort set har levet af fastfood, at man har tænkt sig at blive veganer, og hun bekymret udbryder “jamen, hvordan kan du være sikker på, at du får alle de vitaminer, du har brug for”.

Reply
Peter Johansen 13. januar 2015 - 22:45

– Så snart man holder stille i et lyskryds og det derefter skifter til grønt.

Reply
Joen Rude Falsner 13. januar 2015 - 23:19

Jeg kan tilslutte mig dem alle, om end jeg nok ikke kan afvise at have dyttet midt i en trafikprop. Det hænger nok sammen med, at jeg er et hysterisk menneske! 😀 Håber ikke du har stødt på personer, der i forretningsrelaterede situationer ‘gerne vil lege med dig’. Måtte de få sparket, instant!

– Jeg begriber ikke, at man kan holde ud at være maler.
– Jeg begriber ikke de mennesker, der digger stemningen på Joe & the Juice.
– Jeg begriber ikke mænd, der går med til at købe (og køre i) en Berlingo.
– Jeg begriber ikke mænd, der går i speedos.
– Jeg begriber ikke folk, der har en Windows Phone.
– Jeg begriber ikke folk, der tager på La Santa og holder sportsferie hvert år.

🙂

Reply
Rasmus Sjøstrøm 23. januar 2015 - 17:44

Jeg kunne umuligt være mere enig med dig.

Reply
Nikolai Sørensen 14. januar 2015 - 22:03

Jeg begriber ikke folk der bærer button-down skjorte og ikke knapper kraven. (NK)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk