Home PindemadderBobler Danmarks for tiden bedste cocktail – af Jonas B. Andersen

Danmarks for tiden bedste cocktail – af Jonas B. Andersen

by Nicolai Klingenberg

Jeg var et smut til den nordiske Bacardi Legacy finale i København. Der var fulde huse på Llama, fremmøde fra TV og en svært energisk konferencier, som præsenterede deltagere samtidig med, at hun smed håndtegn og råbte “This is what 40s looks like!”. Omend hun var stolt af være både frisk og i 40’erne, så tror jeg, at den danske vinder er mindst lige så stolt. Tag god imod ham – og hans vinderdrink.
Den danske vinder hedder Jonas B Andersen, og han slår sine folder og kreerer sine sager hos Strøm Bar, og derudover kan nu også prale af, hans kreation, Harlequin, gjorde ham til den danske vinder af Bacardi Legacy. Som en herlig service får du opskriften her, så du kan lave den hjemme. En sådan en sag kan være tiltrængt på en grå hverdag eller til en festlig weekend-komsammen…

Den stolte vinder, Jonas B Andersen fra Strøm Bar

Den stolte vinder, Jonas B Andersen fra Strøm Bar

En Harlequin indeholder:

55 mL bacardi superior

15 mL agave sirup

15 mL lime juice

15 mL martini bianco

25 mL danskvand

Således gør du:

Ryst alle ingredienser sammen – undtagen danskvand. Danskvanden hældes over ingredienserne til sidst. Sæt en frisk selleristang i glasset for friskhed og diskret smag af selleri. Serveres i et højt glas med isterninger.

Voila - en vindende forfriskning. Foto: Pablo HTG

Voila – en vindende forfriskning. Foto: Pablo HTG

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk