Home Medier med mere Dinglende hoveder og arrige mænd – Vikings sæson 3

Dinglende hoveder og arrige mænd – Vikings sæson 3

by Nicolai Klingenberg

Indrømmet. Jeg har brugt talrige timer foran fjernsynet de sidste par uger og måske måneder. Det hænger sammen med, at jeg er blevet ramt af en streaming-feber. Og når nu vejret indbyder til alt andet end udendørs feel good, så har det været nemt at retfærdiggøre opholdet på sofaen og den dertilhørende underholdning.

En viking og en kongekrone. Hvordan han har fået fingre i den sag, melder historien ikke noget om...

En viking og en kongekrone. Hvordan han har fået fingre i den sag, melder historien ikke noget om…

Omend jeg endnu ikke har begavet mig selv med et HBO abonnement, så har jeg set teasere og trailere for Vikings sæson 3, hvor dinglende og afhuggede hoveder blandt andet vækker gru. Og nysgerrighed. Jeg vil med andre ord gerne give serien en chance, men nok mig. Det er nemlig således, at du kan vinde et to måneders HBO Nordic abonnement, og det er ikke særlig svært. Der er to abonnementer på højkant.

Det er et skilt som dette, du skal holde øje med. Er du luddoven, kan du nøjes med at dele mit foto på Instagram..

Det er et skilt som dette, du skal holde øje med. Er du luddoven, kan du nøjes med at dele mit foto på Instagram..

Rundt omkring i byen finder du en række Vikings skilte. Snup et foto af skiltet (vær endelig kreativ), og smid det på Instagram med #vikingssæson3 – alternativt kan du dele mit foto med selv samme hashtag på Instagram. Du finder mig under profilen mypleasure_dk

Find denne sag på min Instagram profil...

Find denne sag på min Instagram profil…

Indlægget er sponseret.

PS: Du er velkommen til at tippe om andre seværdige-serier i kommentarfeltet

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.