Home Automobiler James Bond Spectre – her er bilerne

James Bond Spectre – her er bilerne

by Nicolai Klingenberg

Henimod slutningen af 2015 ruller der en ny James Bond film over biograferner lærreder. Filmen hedder Spectre, og traditionen tro er en del af økonomien til filmens tilblivelse skaffet via partnerskaber. På bilfronten kan vi blandt andet forvente at se køretøjer fra Jaguar, Range Rover, Land Rover og Aston Martin.

James Bond i Goldfinger spillet af Sean Connery med en Aston Martin DB5 som flot køretøj. Foto: Aston Martin

James Bond i Goldfinger spillet af Sean Connery med en Aston Martin DB5 som flot køretøj. Foto: Aston Martin

Lad os begynde med Aston Martin, for i år har firmaet faktisk 50 års jubilæum udi Bond-alliancer. Omend de ikke har været med i alle filmene, så må det være et af de ældste partnerskaber, som den trecifrede agent har nydt godt af. I 2015 hedder modellen Aston Martin DB10, og det bliver James B, der kommer til at køre den herlige sag. I øvrigt vil der kun blive produceret ti eksemplarer af vognen, forlyder det.

Den nye Aston

Den nye Aston

Det er ligeledes bekræftet, at skurken vil blive jagtet af Bond i Rom, og mens 007 kører Aston, vil den slemme mand være at finde i en Jaguar C-X75 – en hybridbil (el- og benzin), som blev præsenteret som konceptbil for første gang i 2010, men som nu er køreklar til gaderne. Og filmens verden. I øvrigt er modellen en hyldest til Jaguar i forbindelse med firmaets 75 år.

Den skruk-relaterede hybridkreation fra Jaguar. Foto: Jaguar

Den skruk-relaterede hybridkreation fra Jaguar. Foto: Jaguar

Bond-filmen er nummer 24 i rækken, og du kan fovente engelske-løjer i form af en heftigt modificeret “Rovers”. For eksempel har flere Land Rover Defenders med tilnavnet Big Foots fundet vej til filmen med 37 tommer hjul, særlig affjedring og ditto “indpakning”. Bilen er skabt af Land Rovers Special Operations afdeling.

Foto: Jaguar Land Rover

En herlig trio. Foto: Jaguar Land Rover

En Range Rover Sport SVR skulle også dukke op, og den model siges af være firmaets hurtigste og mest kraftfulde model til dato. Rygterne lyder, at det er politiet, der skulle være kørende i denne variant, og at det foregår i en heftig biljagt (endnu en) gennem Østrig. Og når nu vi er ved engelsk med engelsk på (Bond film møder Land Rover), så har de to spillet sammen før – sidst i 2012, hvor det var en Land Rover Defender 110 Double Cab Pick Up, der blev kørt af Eve Moneypenny i filmen Skyfall.

Skyfall rekvisit Foto: WikiPedia

Skyfall rekvisit Foto: WikiPedia

Filmen forventes at få premiere den 6. november dette år, og det forlyder ydermere, at vodkaproducenten Belvedere har bladret en flot sum penge af for at være en essentiel ingrediens.

Få dit agent-fix på My Pleasures Facebook side her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk