Home EkviperingKluns Effortless Style – en skokonkurrence og en vittighed

Effortless Style – en skokonkurrence og en vittighed

by Nicolai Klingenberg

Er det ikke længe siden, der har været en konkurrence i spil? Jo egentlig. Men ved du hvad? Lige præcis – i dag kan du vinde et par sko af læder. Et par formelle sneakers – eller et par casuale formelle sko, om du vil. Du får også en vandet vittighed.

Det er et par sko som disse, du kan vinde. Tilsæt selv feel-good og robåd

Det er et par sko som disse, du kan vinde. Tilsæt selv feel-good og robåd

Skal vi begynde med det morsomme? Alle tiders. En mand kommer ind i en skobutik og siger:
– Jeg vil gerne bede om et par snørebånd, snørebånd. Ekspedienten svarer: – Det kan vi nemt klare, men hvorfor siger du snørebånd, snørebånd? Manden svarer: – Det er fordi, det er til et par Ecco sko. Ahem.

Snørebånd (x2)

Snørebånd (x2)

Og så til det vigtige – Ecco har netop lanceret en ny kollektion under navnet Effortless Style af flot fodtøj og tasker til mænd. Der er vist også noget til kvinder, men her holder vi os til herrerne. Stilen i den nye kollektion er blandt andet den skandinaviske natur og har omdrejningspunkt i minimalismen. Dermed er kollektionen – altså skoene – helt uden overflødige dikkedarer og i stedet ganske simpel. Og pæn. Sidstnævnte står dog for egen regning, men se nu bare modellen Gary herunder.

Fra designprocessen

Fra designprocessen

Det er netop Gary, du kan vinde. Et flot par sko i cognacfarvet læder, som oven i købet kommer med et ekstra sæt snørebånd (snørebånd). Skoene, som ret beset er en lav støvle, er lavet af herligt, blødt læder, og dine fødder får fin ventilation og et ditte indeklima qua ECCOs Comfort Fibre System. I forbindelse med kampagnen fandt jeg ydermere frem til denne herlige, nordiske kampagnefilm, som er skudt på den svenske ø, Äpplarö.

Målgruppen? Det kunne nemt være dig, for manden bliver beskrevet omtrent således: En smart-casual mand, som sætter pris på godt design. Manden er glad for at bruge penge på sig selv, og hans sko skal rigtig gerne passe til hans outfit. Jeg gætter i øvrigt på, at ikke følger moden slavisk, men at du bryder dig særdeles godt om god kvalitet – uanset om du trækker i et par jeans eller et stivere puds.

Aldeles pæne og komfortable

Aldeles pæne og komfortable

Vil du vinde et par?
Det tænkte jeg nok. For at deltage skal du blot smide mig en e-mail med et (all right maks tre) foto med relation til minimalisme eller noget nordisk. Om du sender fotos af sko, fødder, en bygning eller noget helt fjerde, bestemmer du selv. Du skal blot selv have taget fotografiet. Du kan deltage til og med søndag den 22. marts, og e-mail lyder nk@my-pleasure.dk.Held og lykke!

Bundet og klar

Bundet og klar

Du kan i øvrigt se meget mere til kollektion via banneret i toppe af siden.

Spadser over til My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk