Home EkviperingKluns A Gentlemans Collab – et nyt eventyr fra S.T. Valentin

A Gentlemans Collab – et nyt eventyr fra S.T. Valentin

by Nicolai Klingenberg

Der sker et og andet på dansk jord. Og i dansk mode. Tag nu for eksempel Steffen Larsen og Nikolaj Valetin fra Aarhus-biksen S.T. Valentin – den dynamiske duo har i løbet af de sidste år banket en fin biks op. Og en mindst lige så fin netshop. De gør det hele lidt anderledes – men altid gennemtænkt. Deres seneste tiltag involverer i øvrigt det danske firma Rains. Og ved du hvad? Jeg har skrevet om dem begge – både før og i dag.

Den ene - og den jeg ville foretrække

Den ene – og den jeg ville foretrække

All right – lad mig gå direkte til sagen. Det forholder sig nemlig sådan, at de to danske virksomheder har indgået et samarbejde – A Gentlemans Collab – og “legemliggørelsen” heraf er to gange 50 weekendtasker. Hvordan? Jo, nu skal du høre – Rains har leveret materialerne, mens S.T.-gutterne har stået for designet. Rains har i øvrigt flot succes med deres regntøj, som sælges flot omkring på kloden, og deres materialer er – sjovt nok – vandskyende, hvorfor de nye tasker også tåler vand.

Et diskret collab - og det første af sin slags

Et diskret collab – og det første af sin slags

Men hvad er det for noget med konceptet? Det fortæller den ene halvdel af S.T. Valentin duoen herunder – han hedder i øvrigt Steffen Larsen.

– A Gentlemans Collab repræsenterer vores altoverskyggende vision, som går ud på at fortolke den moderne gentleman med vores syn på mode. Et syn, der indebærer klassiske dyder som respekt, gode manerer og et åbent sind, men som ikke hænger fast i en støvet fortid. Målet er at kollaborere med brands, der deler den grundlæggende filosofi. Rains er et godt eksempel, og vi er allerede nu ved at støbe fundamentet til flere interessante og meningsfulde collabs, siger Steffen Larsen. Er der i øvrigt lavet en video? Ja, det kan du tro.

RAINS x ST Valentin Bag from RAINS on Vimeo.

Taskerne kan erhverves fra i morgen – fredag den 6. marts – klokken 17. Er du i Aahurs er du hermed inviteret til lancerings-festivitas i “shoppen” på Guldsmedgade 23. Er det uladsiggørligt for dig, kan du købe taskerne fra klokken 17 her stvalentinshop.com og her rains.dk.

Og den anden

Og den anden

Jeg vil følge med i det herlige tiltag – tillykke med idéen og det første afkom!

Pak din taske, og rejs med til My Pleasures Facebook univers

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk