Home Audi Audi dialog med manden bag urfirmaet Black Polar Bear

Audi dialog med manden bag urfirmaet Black Polar Bear

by Nicolai Klingenberg

I sidste uge overlod jeg rattet i en Audi A7 Sportback 3.0 TDI BiT quattro til en mand, der er uddannet urmager. Han hedder Dennis Andersen, og han står bag urfirmaet Black Polar Bear. Jeg ville gerne gøres klogere på, hvorfor han har gjort, som han har – kom med i kabinen, og bliv klogere på passion, penge og et ældgammelt håndværk.

Dennis Andersen, en Audi A7 og flot vejr

Dennis Andersen, en Audi A7 og flot vejr

Der er ikke noget, der hedder nemme løsninger, når det kommer til Dennis og hans passion, men det kan du selv høre meget mere om i videoen herunder, hvor solen til tider titter flot ind i bilen.

Black Polar Bear lever online og har følgere fra nær og fjern, så afslutningsvis får du et par fifs i tekstform – så har du det sort på hvidt.

Dennis – kan du ikke komme med et par gode online iværksætterråd til andre ”œhåndværkere”?
– Jeg forstår stadig ikke de sociale medier, den ene dag kan jeg lægge et super sprødt billede ud med noget, som er vild fedt håndværksmæssig og fotoet får 200 visninger, mens et andet foto måske ikke er super udfordrende, men alligevel får det 800-1.000 visninger. Jeg ved ikke helt, om jeg har nogen gode råd om de sociale medier, men jeg ved dog, at de er super vigtige at benytte, hvis man gerne vil vise sit produkt og holde en lidt mere personlig kontakt til folk frem for mere traditionel reklame. Det giver også mine kunder og interesserede folk et større indblik i, hvordan jeg laver mit produkt og på den måde forhåbentlig fange endnu fleres interesse. Min konklusionen må vel være, at de sociale medier er en form for “levende” reklame, hvor der hele tiden kan opdateres nye billeder, video og tekst. Så det er bare med at komme i gang, hvis man ikke allerede er i sving.

To af urmagerens egne og hjemmekonstruerede ure

To af urmagerens egne og hjemmekonstruerede ure

Du kan følge Black Polar Bear på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk