Home Audi Audi dialog med Thomas Erichsen fra Talent 100

Audi dialog med Thomas Erichsen fra Talent 100

by Nicolai Klingenberg

På torsdag lægger Audi hus til en Berlingske Talent 100 konference, og arrangementet er for længst udsolgt. Du kan dog vinde to pladser, hvis du er kvik på e-posten. Hvad konferencen handler om, det fortæller en af sidste års “Talent 100” folk – han hedder Thomas Erichsen, og ham har jeg været ude at interviewe.

To mænd

Her er jeg – og Thomas på tur. Videoen finder du længere nede

Thomas blev i øvrigt godt kørende, da han fik overleveret nøglerne til en Audi A3 Limousine i forbindelse med hans plads på Talent 100 sidste år. Bilen havde han i tre måneder, og igen i år vil en person fra Talent 100 listen få rådighed over en Audi A3 – i år har man dog sparet taget væk, så der bliver tale om en Audi A3 cabriolet.

Sidste års flotte vogn - en Audi A3 Limousine

Sidste års flotte vogn – en Audi A3 Limousine

Lad os komme på hjul og blive klogere på Thomas Erichsen og hans virke.

Kom med til Talent 100 på torsdag den 23. april klokken 16 til 19:
Berlingske Business Magasin sætter hvert år fokus på unge talenter. Det sker i guldnummeret Talent 100, hvor Berlingske siden foråret 2004 har tegnet et billede af erhvervslivets kommende profiler gennem portrætter af 100 udvalgte talenter. Næste guldnummer udkommer 24. april 2015, og dagen inden –  23. april – afholder vi stor event i samarbejde med – og hos – Audi på Turbinevej 1, 2860 Søborg.

Præmieoverrækkelse anno 2014

Præmieoverrækkelse anno 2014

PROGRAM 23. APRIL

15.30-16.00: Ankomst og registrering.

16.00-16.10: Hvordan har vi valgt? Velkomst og historien bag Talent 100. Ved Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske Business.

16.10-16.40: Hvorfor dog leder? Tale ved Michael Pram Rasmussen, bestyrelsesformand i Semler Holding, A. P. Møller-Mærsk og Coloplast. Hør om formandens egne karriereovervejelser og få hans syn på ledelse og talentudvikling.

Således kommer det nok også til at se ud på torsdag

Således kommer det nok også til at se ud på torsdag

16.40-17.40: Talent og hvad så? Indlæg og debat med fire personligheder, der har valgt vidt forskellige karriereveje.

18.00-: Buffet, musik og networking. Musikken leveres af Nola Love Manifest anført af Morten Fischer.

Arrangementet er udsolgt for længst, men jeg har været heldig at få fingre i to billetter, så en heldig læser kan tage en ven eller veninde under armen. Vil du med? Send en mail til nk@my-pleasure.dk – jeg trækker lod blandt alle indkomne mails senest onsdag klokken 20.

Bliv dit eget talent hos My Pleasure

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk