Home Audi Audi og My-Pleasure.dk i nyt samarbejde

Audi og My-Pleasure.dk i nyt samarbejde

by Nicolai Klingenberg

Foråret kommer til at byde på herlige sager – også på My-Pleasure.dk. Jeg har indgået en aftale med Audi, som du i dagens videoklip kan blive lidt klogere på. Skulle du huske en række andre klip, så skal du vide, at der kommet helt og aldeles styr på lyden, som har været et drilsk element i tidligere klip.

sdfs

En glad mand og en Audi A7 Sportback 3.0 TDI BiT

Og når nu det handler om video, så kan du lige så godt blive klogere på samarbejdet ved at klikke dig klogere via nedenstående video. Forvent halvhøjt hår og stritskæg. Det var trods alt ferie under optagelserne…

Jeg håber, du vil tage rigtig fint imod mine medkørende “gæster”, som vil ramme My-Pleasure.dk inden længe. Listen med gæster er under tilblivelse, så hvis du ligger inde med et bud på en person, der brænder for sin idé, produkt eller lignende, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

sdfdsf

En ganske lang og flot vogn

Lad kameraet rulle på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk