Home Medier med mere Et interview med Mads Holger i Kongens Have

Et interview med Mads Holger i Kongens Have

written by Nicolai Klingenberg 9. april 2015
Pin It

Turen gik til Kongens Have, hvor Dannebrog var hejst, og scenen var sat. Jeg fandt et udebord, to stole og inviterede Mads Holger til en samtale. Hvis du ved, hvem han er, så ved du sikkert, at han har bevæget sig ind på det politiske dansegulv. Om dette – samt forstyrrende ungersvende med diamanter i øreflippen – handler interviewet.

Tidligere på dagen i dag...

Tidligere på dagen i dag…

Ret beset kunne flaget lige såvel have været på halvt, men det var hverken jeg eller Mads Holger herre over. Til gengæld kom vi rundt om et og andet. Sæt dig ned, skænk dig noget, der bekommer dig vel, og kig med i nedenstående video.

Det var de levende billeder for denne gang. Mads Holger er klar til valget, og så må vi se, om han får den plads han ønsker, og om partiet kan vokse sig større.

Et flag og en mand

Et flag og en mand

Sæt kryds ved My-Pleasure her

Pin It

You may also like