Home Medier med mere Et interview med Mads Holger i Kongens Have

Et interview med Mads Holger i Kongens Have

by Nicolai Klingenberg

Turen gik til Kongens Have, hvor Dannebrog var hejst, og scenen var sat. Jeg fandt et udebord, to stole og inviterede Mads Holger til en samtale. Hvis du ved, hvem han er, så ved du sikkert, at han har bevæget sig ind på det politiske dansegulv. Om dette – samt forstyrrende ungersvende med diamanter i øreflippen – handler interviewet.

Tidligere på dagen i dag...

Tidligere på dagen i dag…

Ret beset kunne flaget lige såvel have været på halvt, men det var hverken jeg eller Mads Holger herre over. Til gengæld kom vi rundt om et og andet. Sæt dig ned, skænk dig noget, der bekommer dig vel, og kig med i nedenstående video.

Det var de levende billeder for denne gang. Mads Holger er klar til valget, og så må vi se, om han får den plads han ønsker, og om partiet kan vokse sig større.

Et flag og en mand

Et flag og en mand

Sæt kryds ved My-Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk