Home Pindemadder Jacob Raunsgaard er retur på Samsø og Hotel Strandlyst

Jacob Raunsgaard er retur på Samsø og Hotel Strandlyst

by Nicolai Klingenberg

Påske og forår er forbundet med ø-ferie. I hvert fald i dag, hvor turen går til herlige Samsø. Tingene spirer så småt, loppemarkederne er i gang, vandet er koldt og himlen blå. Og så er der Hotel Strandlyst. De har netop slået dørene op til en ny sæson med en gammel kending bag komfuret, som du skal møde i dag. Altså manden. Ikke komfuret.

Jobse aka Jacob Raunsgaard

Jobse aka Jacob Raunsgaard

Der er noget helt særligt over et ø-ophold, og når nu sæsonen er blæst i gang, ville det være passende at tjekke ind på Hotel Strandlyst. Så det gjorde jeg. Her hersker en uformel stemning, hvor du kan spise på tomandshånd i selskab med din udkårne eller ved langbordet, hvor du nemt kan falde i snak og stifte nye bekendtskaber. Eller måske venskaber.

Vælg selv

Vælg selv

I år vil køkkenet blandt andet blive dikteret udefra, men det er der en helt særlig anledning til. Og det har den venlige – og tilbagevendte – Jacob Raunsgaard det helt fint med. Hvordan og hvorledes det hænger sammen – og hvad sæsonen ellers byder på – forklarer Jacob selv i videoen herunder.

Udendørs? Der er bare alle tiders. Her findes nemlig en herlig kombination af svømmepøl og udendørsmøblement, hvor sidstnævnte egner sig fortrinligt til afslapning og en skål eller to.

Her har vi snydt lidt og taget et gammelt foto, men du forstår nok essensen...

Her har vi snydt lidt og taget et gammelt foto, men du forstår nok essensen…

Besøg Strandlyst på Facebook her

Få ø-kuller med My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.