Home Tech Samsung Galaxy S6 edge – de første facts og en save the date

Samsung Galaxy S6 edge – de første facts og en save the date

by Nicolai Klingenberg

Mobilkrigen raser på sit allerhøjeste, og i dag handler det om et nyt flagskib fra Samsung. Faktisk er der to nyheder på vej fra firmaet Galaxy S6 og Galaxy S6 edge.

Så er det tech-tid...

Så er det tech-tid…

Lad os tage et kig på edge’en, for den har fået en særlig skærm, der nu dækker tre sider af telefonen. Ret beset strækker skærmen sig brede end vanligt, så den nu også rammer højre og venstre side, og løsningen lover, at du kan bruge flere af telefonens funktioner på samme tid, så noget tyder på, det ikke kun er et designmæssigt tiltag. Derudover er edge den model, der kun leveres i en særlig grønlig farve, hvis nu man er til den slags. Glasset er i øvrigt såkaldt Gorilla Glas, der skulle kunne holde til et og andet, og skærmen er en Quad HD super AMOLED på 5,1 tommer, som skulle være 20 % mere lysstærk.

Voila! Sådan ser den kommende frækkert ud

Voila! Sådan ser den kommende frækkert ud

Det er altid en anelse vanskeligt at gøre sig klog på et teknisk produkt, man ikke har haft mellem hænderne, men det bliver der lejlighed til – også for dig – senere på ugen. Men mere om det senere. Til gengæld lover Samsung, at hele kameradelen har fået en overhaling siden forgængeren (således bør det også være), og brugervenligheden skulle også være forbedret. Det primære kamera er på 16 MP, mens “fotografer-dig-selv-kameraet” er på 5 MP, og når du anvender et primære kamera, får du også en “tracking fokus”, der følger for eksempel et objekt i bevægelse. Se bare her:

Du vil ydermere kunne oplade telefonen trådløst ved tilkøb af lidt eksternt tilbehør, og oplader du telefonen i ti minutter, bliver du lovet kraft nok til at kunne afspille video i to timer.

En trådløs oplader findes i sortimentet for herligt tilbehør

En trådløs oplader findes i sortimentet for herligt tilbehør

Hvis du ikke skal noget på lørdag og gerne vil blive klogere på Samsung Galaxy S6 edge, så sæt lige et formiddagskryds i kalenderen den kommende lørdag. Der vil herlige morgenspise og ditto kaffe til de første 100 fremmødte. Hvor og hvornår? Det vender jeg tilbage med.

Sponsoreret af Samsung

Bliv fine venner med My Pleasure på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.