Home Audi Audi dialog med Andreas Von Der Heide fra Les Deux

Audi dialog med Andreas Von Der Heide fra Les Deux

by Nicolai Klingenberg

Jeg har haft fornøjelsen af at følge en del iværksættere via mit virke, og My Pleasure har flere gange været med til at fremme folks virke. Sådan har tilbagemeldingerne i hvert fald været, og det er jeg selvsagt glad for. I dag skal det handle om Les Deux og en af mændene bag mærket…

En Audi SQ5 og en flot mand ved navn Andreas

En Audi SQ5 og en flot mand ved navn Andreas

Andreas Von Der Heide står bag tøjmærket Les Deux – et mærke som begyndte med et par T-shirts for omkring fem år siden. I dag? Der er historien en ganske anden. Der er flot millionomsætning, masser af fine klæder og brandet fås i store dele af Europa, men også i Japan og Sydkorea. Det, der altid har slået mig med Andreas, er, at han er en reel fyr, som ikke har ladet sin succes stige ham til hovedet.

Lad os komme ud på vejen og blive klogere på Les Deux, fremtiden, tips og lidt opkøb…

Se de andre Audi indslag her

Følg med på Faceren her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.