Home Audi AUDI DIALOG MED EN AF MÆNDENE FRA ABEO

AUDI DIALOG MED EN AF MÆNDENE FRA ABEO

by Nicolai Klingenberg

I dag skal vi på hjul i en Audi A3 Cabriolet med Alexander Sonne Wulff. Han er en driftig ung mand, som blandt andet har udgivet bøger, etableret en webshop, og så har han netop vundet en Audi A3 Cabriolet i tre måneder. Nå ja – han har også rejst 30 millioner kroner til firmaet Abeo, som han gør os meget klogere på i dagens videointerview…

Alexander og en Audi A3 Cabriolet. I baggrunden Bernstorff Slot, som stod færdigt i 1765.

Alexander og en Audi A3 Cabriolet. I baggrunden Bernstorff Slot, som stod færdigt i 1765.

Nok tekst. Lad os komme på hjul for at blive klogere på Alexander og hans virke, som også involverer et samarbejde med Bjarke Ingels, tanker og råd til andre iværksættere samt at indse, at man ikke kan det hele selv.

Hvis du misser med øjnene og lurer på stensætningen over døren på introfotografiet, så får du et service-zoom herunder.

"Helliget hæderlig hvile midt i arbejdet".

“Helliget hæderlig hvile midt i arbejdet”.

Du kan blive endnu klogere på Abeo her

My-Pleasure har slået kalechen ned her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk