Home Living Blandet nyt til dit hjem

Blandet nyt til dit hjem

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Der er kommet et og andet til indbakken gennem i løbet af det sidste stykke tid. Jeg har hamstret disse sager, og de bliver nu til et indlæg. Ganske simpelt – og måske ganske inspirerende.Det italienske firma, Fabbian, har hyret designerne Guillaume Delvigne fra Frankrig. Hvorfor? Fordi der skulle skabes en række nye lamper. Navnet blev Aérostat og lamperne er lavet af glas og et råt metalstel. Serien rummer to pendler i hver sin størrelse samt to forskellige loftslamper og to bordlamper.

Tilsæt strøm, og du har lys (sjovt nok)

Tilsæt strøm, og du har lys (sjovt nok)

Bliv klogere på Lampefeber.dk

Kan du lide noget, der ikke ser for poleret ud i sin form? Alle tiders. Serien herunder hedder Melt, og det er Tom Dixon, der står bag. Kreationerne fås i to størrelser med en diameter på henholdsvis 27 og 50 cm.

Melt

Melt

Priser fra små 5.000 kroner. Læs mere på Roomstore.dk

Rammer til dine fotos eller mindre kunstværker? I nye materialer? Det kan du tro. New Works har lavet en ny rammeserie, som går under navnet A Frame Pictureframe, som ret beset også kan fungere “uden indhold”. Forvent materialer såsom marmor og eg, og velkendte størrelser såsom  A5, A4 og A3.

Det er de sager i baggrunden, der handler om

Det er de sager i baggrunden, der handler om

Marmor ramme

Marmor ramme

Priser fra 500 kroner og mere information, får du, hvis du trykker 35430201

Clarrods Interior gør det aldeles udmærket, når det kommer til mindre, men unikke møbler. Se nu bare disse borde og ikke mindst entrémøblet.

Entré-sag fra Clarrods

Entré-sag fra Clarrods

Flot marmorplade i øvrigt

Flot marmorplade i øvrigt

Sagerne laves i Danmark, og du kan læse mere her

Tager du til Bali, vil du ganske givet erfare, at det er dyrt at hjembringe større fund, såsom denne ramme, der er lavet af træ, som tidligere har levet i et liv i jernbaneregi. Der er tale om en ramme, som kan rumme et spejl, men du kunne jo også investere i et stort print eller sågar et stykke fotokunst.

Bali-rammen fra Norr11

Bali-rammen fra Norr11

En lækker lædersofa? Det kan nemt lade sig gøre. Sagen her hedder Man Sofa og fås i to farver – cognac og sort. Er det for voldsomt, så kan du også få en til to personer eller blot en stol til en i samme stil.

En flot tre'er

En flot tre’er

Uanset om du er til siddemøblerne eller den sorte ramme, så skal du forbi Norr 11 her

Skal der lidt lækkert i glasset? Så lad glasset være ditto. Frederik Bagger har lanceret en række elegante glas med maskulin karakter. De går under navnet Crispy, og det forlyder, at den tørstige dame ikke følger med.

Tre gange Crispy

Tre gange Crispy

Slurp

Slurp

Du kan blive meget klogere på de rummelige sager her

Indret dig på Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk