Home Living Et nyt medie er på vej

Et nyt medie er på vej

by Nicolai Klingenberg
Pin It

For ikke så længe siden udviklede en dialog sig. Tekstdialog blev til telefonsamtale, som så blev til et møde, der førte til et “Du er med på holdet”. Der er stadig et godt stykke vej, men vi arbejder på sagerne. Et flot hold er sat, og vi glæder os til lanceringen… Du får lidt mere info i dagens skrivelse.

Foto: Pia Winther. Hun er i øvrigt drøn-flink og kan hyres til opgaver på  pia@yellows.dk

Fra vores første opgave… Foto: Pia Winther. Hun er i øvrigt drøn-flink og kan hyres til opgaver på pia@yellows.dk

Der er lidt for tidligt at afsløre, hvornår vi går i i luften for alvor – eller også vil vi bare ikke ud med det endnu. Men vi sværger, at vi gør os umage med det, vi laver. Vi kan også afsløre, at det kommer til at handle om herlige boliger, dem der bor i dem, lidt møblement og mere til. Jeg kan ingenlunde tage æren for idéen, men jeg er glad for at være med. De andre hedder Casper Bach, Pia Winther, Thomas Astrup, Christina Düsterdich og Jesper Blink Rasmussen.

Afslutningsvis skal jeg gerne indbyde til dialog med folk, der handler eller er beskæftiget med møbler, interiør, kunst og ligende. Send en mail på nk@my-pleasure.dk. Det samme kan folk med hyggelige, anderledes eller eksklusive hjem gøre. Vi ses.

Flyt ind på Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk