Home Living Verdens dyreste hus

Verdens dyreste hus

by Nicolai Klingenberg

Hvis nu du lå inde med små 1.300.000.000 – altså cirka 1,3 milliarder kroner – til en bolig, så kunne du ringe til Joyce. Hun er nemlig ejendomsmægler i Berverly Hills, og hun har en herlig matrikel til salg. Navnet minder lidt om en pizza: Palazzo di Amore. Du inviteres hermed indenfor i det, der nemt kunne være verdens dyreste hus.

Velkommen hid

Velkommen hid

Mæglerfruen lover, at det her er en bolig, der sjældent kommer til salg. En gang i hver generation, lyder det. Med i prisen følger i øvrigt biograf til 50 personer, eget diskotek, vinmarker, vinkælder, værelser til tyende, hammam, parkering til 150 biler, svømmepøl, trappe med swung og bowlingbane. Plus det løse.

Er du rar lige at støve lysekronen af...

Er du rar lige at støve lysekronen af…

Vinkælder med egen høst

Vinkælder med egen høst

sdf

Og et fint flygel til højre

sdf

Plads til sammeskudsmiddage

sdf

Dagligstue?

Finurlige detaljer

Finurlige detaljer

sdf

Så kan I sidde der og kigge på hinanden…

Udearealet byder som sagt på egne vinmarker, oliventræer i egen have, sportsanlæg og en lille halv kilometers indkørsel.

verdens dyreste hus-16

Matriklen set fra oven

Havedam

Havedam

Plads til boldspil

Plads til boldspil

Pooltime

Pooltime

Alle tiders til rulleskøjteløb

Alle tiders til rulleskøjteløb

Jeg vil egentlig lade ovenstående billeder tale for sig selv, men du skal også vide, at boligen byder på håndmalede detaljer og polstrede vægge hist og pist. Om der kan blive tale om et nedslag i prisen, ved jeg ikke, men du kan forsøge via hjemmesiden her.

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk