Home Ure Videointerview: Omega Speedmaster Snoopy fylder 45 år

Videointerview: Omega Speedmaster Snoopy fylder 45 år

by Nicolai Klingenberg

For få dage siden var jeg til et herligt komsammen, som Omega stod bag. Omdrejningspunktet var årets nyheder, som blev fremvist på BaselWorld, og jeg har da også begået en linje eller ti omkring nogle af disse nyheder. En af årets nyheder har dog 45 års jubilæum i år, og det omhandler et Omega Speedmaster med tilnavnet Silver Snoopy Award.

Officielt pressefoto - af den nydelige slags

Officielt pressefoto – af den nydelige slags

Jeg var så heldig at få Martin Issing i tale, for han kan sin Omega ABC. Og mere til. Omend uret ikke er helt skarpt i videoen, så er det ordene og talestrømmen, du skal hæfte dig ved. Vi skal en tur i rummet på en mission, der nær havde kostet besætningen livet. Men så blev et ur faktisk redningen…

Skal du have referencenummeret? Så lyder det 311.32.42.30.04.003. Ydermere skal du vide, at det fulde modelnavn lyder Omega Speedmaster Moonwatch Professional Silver Snoopy Award, og passagererne på Apollo 13 missionen var Commander Jim Lovell, Command Module Pilot Jack Swigert og Lunar Module Pilot Fred Haise.

Mod månen...

Mod månen…

Uret er limiteret til 1970 eksemplarer, og alle de kommende ejere af disse ure skal forvente selv at trække uret op. Diameteren er 42 millimeter, og uret er monteret på en nylonrem med foldespænde.

Presseskud med masser af luminova

Presseskud med masser af luminova

Omend 1970 eksemplarer ikke lyder “top limiteret”, så begejstres jeg ved det faktum, at hver bagkasse er unik. Du hørte selv hvorfor i videoen – dermed ER ingen af urene ens, og det faktum skal ikke kun ses i relation til et unikt nummer på uret.

Så unikt som det nu kan blive

Så unikt som det nu kan blive

En anden fin detalje, der kræver et vågent øje er indikatorerne ved de første 14 sekunder. Teksten i dette felt lyder: What could you do in 14 seconds?, og det hænger også sammen med den førnævnte timing i forbindelse med returneringen til jordkloden.

Hvad kan du nå på 14 sekunder..?

Hvad kan du nå på 14 sekunder..?

Flyv ud i rummet med My Pleasure her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk