Home PindemadderBobler Champagne-middag på Restaurant No 1 den 25. juni

Champagne-middag på Restaurant No 1 den 25. juni

by Nicolai Klingenberg

My Pleasure og Laurent-Perrier Champagne inviterer til tre retters middag på Restaurant No 1 på Østerbro, og det bliver alle tiders! Skal du med? Det tænkte vi nok. Og vi glæder os allerede til at se dig.

Lige en enkelt mere, inden turen fortsætter...

Sådan så det ud en anden gang, vi hold gilde. Det var alle tiders!

Hvad skal vi spise og drikke?

Laurent-Perrier byder på det første glas, og herefter kan du købe en flot mængde ekstra champagne til en skarp pris. Det tilbud gælder hele aftenen, og champagnen passer i øvrigt aldeles udmærket til hele aftenens menu. Er der flasker i overskud, kan det ikke udelukkes, at de kan købes med hjem til en fin pris, så husk portemonnæen.

Velkomst-løjer i form af snacks og champagne fra Laurent-Perrier, som efterfølges af tre herlige retter
*
Første servering: Rillette af laks m/karotter & radiser, fennikel & trøffel-æggecreme.
*
Anden servering : Ballotine af øko unghane med nye løg, asparges -dild & kartofler.
*
Tredje servering: Vanilie Parfait med jordbærmousse – marengs & kørvel.

Fornemme priser, herlig temperatur og lige til at nyde.

Vi har lagt sagerne på køl i god tid

 Hvad med adressen, prisen og tidspunktet?
Restaurant No 1 ligger på Aarhusgade 1, 2100 Østerbro
Det koster kun 250 kroner for menu, snacks og velkomstchampagne. Herefter kan du tilkøbe mere Laurent-Perrier champagne til en fin pris.
Vi byder velkommen fra klokken 18.00 og går til bords klokken 18.30. Datoen er som nævnt torsdag den 25. juni
Forvent ydermere et par vise ord fra Morten Køster, som ejer stedet

Morten Køster fra No 1

Morten Køster fra No 1 og en travl mand i døråbningen

Jeg er på! Hvad gør jeg nu?
*
Du følger bare linket her og betaler online. Smartere bliver det ikke.
*
Hvad mere?
*
Vi skal spise i chambre séparée, der er plads til 30 folk, og tilmelding gælder efter  først til mølle.
Vi bliver ydermere glade, hvis du deler skrivelsen her, så vi hurtigt får fyldt op.


Pop den op på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk