Home Spottet Mastercard Contactless – klodens måske nemmeste betalingsform

Mastercard Contactless – klodens måske nemmeste betalingsform

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Nu skal det handle om en nyhed, der er ganske finurlig. Og nem at gå til. I hvert fald når det kommer til betalinger med kort. Det handler om Mastercard Contactless, som hverken kræver, at du indtaster pinkode eller sætter kortet i “maskinen”, når du køber småting på farten.

På farten med Contactless - og kortet må fint bruges af mænd. Blive klogere på konceptet i skrivelsen herunder

På farten med Contactless – og kortet må fint bruges af mænd. Blive klogere på konceptet i skrivelsen herunder

Da MobilePay blev lanceret, var app’en en af de helt store nyheder udi måden, vi overfører penge til hinanden. Jeg har sågar oplevet, at en gademusikant inkasserede bidrag via denne tjeneste, og så bruger jeg servicen ganske ofte. Og selvom musikanten ikke umiddelbart ville vil kunne få glæde af Mastercard Contactless, så er det nyhed, der gør lette indkøb ditto.

Når du handler for under 200 kroner, fører du blot kortet op til maskinen, og det er det. Lidt i stil med når du skal åbne døren på nogle hoteller, hvor en sensor registrerer, at du er velkommen på værelset, eller når du skal igennem en skilift eller ind og ud af et parkeringshus. Af og til skal du dog – af sikkersmæssige hensyn – lige tage et vanligt dyk i terminalen og bruge din pinkode, men det er altså for din egen sikkerheds skyld.

Parkeringsbommen går op, når jeg vifter med kortet. Det er nemt. Det samme er Mastercard Contactless tilsyneladende.

Parkeringsbommen går op, når jeg vifter med kortet. Det er nemt. Det samme er Mastercard Contactless tilsyneladende.

Er det så det? Næh. Med et “kort” følger der gerne fordele, og med Mastercard Contactless kan du blandt andet få opgraderet dit mæskekar med popkorn, når du skal i en Nordisk Film biograf, og der skulle også være godt i vente når du handler dagligvarer hos Lidl. Altså når det kommer til fordele. Contactless systemet fungerer nemlig allerede bruges heftigt flere hundreder steder – for eksempel i Tivoli. Derudover fungerer systemet over hele verden, hvis du er på farten eller ferie.

sdfsdf

Koster det under 200 kroner? Så er der dømt Contactless

Så altså. Det er blevet endnu nemmere at betale småbeløb med kort, og jeg kan fint se en fordel her eller der – for eksempel, når du står med hænderne halvfulde, når det skal gå stærkt eller bare skal være ekstra nemt. Systemet skulle ydermere være drønnemt, men også sikkert at bruge. Og så kan du være sikker på, at du ikke glemmer dit kort i maskinen, hvis du skulle være lettere distræt. Det er sket for mig. Men kun en gang. I øvrigt er Mastercard Contactless den første “kontaktløse” betalingsform i Danmark. Det kommer ganske givet til at udvikle sig – for eksempel finder der en app, som guider dig til steder, hvor kortet kan bruges. Den hedder MasterCard Nearby.

Og så er den i øvrigt gratis

Og så er den i øvrigt gratis

Historien er sponseret – egne ord, meninger og tanker, naturligvis.

Du kan læse mere om kortet her

My Pleasure kan berøres med og uden kort her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk