Home PindemadderBobler Skulle vi lige have en kop kaffe?

Skulle vi lige have en kop kaffe?

by Nicolai Klingenberg

I morgen afholder My Pleasure fars-dag-event om eftermiddagen, men jeg har faktisk en ekstra sag i ærmet. Eller koppen om du vil. Pladserne til eftermiddagens halløj forsvandt aldeles hurtigt, og det er jeg glad for. Du skal dog ikke snydes for en alle tiders kop kaffe og dertilhørende musik. Måske mødes vi endda. Gevalia disker nemlig op med kaffe og livemusik på Kultorvet. Kvit og frit.

Gad vide, hvem der er medarrangør af eventet i morgen...

Gad vide, hvem der er medarrangør af eventet i morgen…

Jeg står gerne ved, at jeg begejstret for kaffe. Endda i de fleste afskygninger. Det gælder både som solo, når jeg er til møde eller i bilen. En drønhurtig kop, kan være en “isbryder” til et møde, men Gevalia ser gerne, at vi tager en kop med en fremmed og lader dialogen blomstre under “mantraet”: Kom en kop nærmere det uventede”. Et herligt social-realistisk eksperiment om man vil – og jeg ser frem til at møde op til fredagens kaffeslabberas, for at se, hvad det kan udvikle sig til. Normalt kan en telefonsamtale udvikle sig lynhurtigt, men det kan en spand kaffe måske også. I øvrigt fik jeg bikset et indlæg sammen med 100 kopper kaffe, som alle er lavet på “frysetørret” kaffe – og fotograferet om mandagen. Den historie kan du genopleve her

I morgen (eller i dag fredag afhængig af, hvornår du ser disse ord og fotos) er det Gevalia Instant, der bliver hældt i koppen, mens musikerne Olsson & Korslund spiller op til kaffenydelse med både guitar og blæs. Jeg har søgt på dem über alles, men jeg har ikke kunne finde noget om duoen, men de spiller fra klokken 12.30 til klokken 15.30. Du kan kigge forbi allerede klokken 10.30 og frem til klokken 17.00. Det var som sagt på Kultorvet i København K. Og der skulle også være mælk til kaffen.

Snuppet direkte fra eventens tilmeldingsside på Facebook

Snuppet direkte fra eventens tilmeldingsside på Facebook

Hvis du er hængt op med tiden, er det også muligt at kaste sig ud i sagerne lørdag. Læs mere her

Indlægget (og eventkaffen) er præsenteret i samarbejde med Gevalia – ord og tanker er selvsagt egne.

Bryg din virtuelle kaffe på My Pleasures Facebook side

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk