Home Automobiler Vind en Opel KARL i et år – og mød en dansk bildesigner

Vind en Opel KARL i et år – og mød en dansk bildesigner

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet tid til et kig på en bil fra udlandet, som en dansk mand – og bildesigner – giver sit syn på. Han hedder Jesper Rosetzsky Hermann, og det er faktisk ikke første gang, han er havnet her. Hvad ellers? Jamen du kan da vinde en Opel KARL i et år. Også hvis du er pige…

Her er Jesper. Han er en dansk bildesigner, som gør os meget klogere på Opel KARL i en herlig video...

Her er Jesper. Han er en dansk bildesigner, som gør os meget klogere på Opel KARL i en herlig video…

Jeg mødte Jesper første gang for år tilbage til en julefrokost. Det var drønhyggeligt, og jeg kom hjem med en lille bilskitse i lommen, som han lynhurtigt slog stregerne til. Og jeg er ganske sikker på, at den ligger et sted i mine gemmer den dag i dag. Nu skal det dog handle om noget ganske andet i form af nyheden Opel KARL. Hvad det er for en sag rent designmæssigt? Det kan du se i videoen her. Forvent en mand, der ved, han taler om.

Opel Karl er altså en nyhed, som også byder på to gange fem: Fem døre og (op til) fem siddepladeser. Et soltag har man også fået plads til, og hvis du undrer dig over navnet, skal du vide, at KARL er opkaldt efter stiften ADAM Opels første søn, Karl. Bilen har forpremiere den 21. juni her i Danmark, og slår du forbi en Opel forhandler, loves der indvendig komfort på højt niveau, dynamiske køreegenskaber og innovative assistancesystemer. Du kan faktisk melde dig til her

Et fint bud på en anden farve...

Et fint bud på en anden farve…

Der er tale om en kompakt vogn, som kun måler 3,6 meter, der alligevel lover at være rummelig. Lygterne slår i øvrigt et slag for sikkerheden, da der er tale om statisk kurvelys, som giver bedre udsyn i sving. Og kurver. Opel KARL er også opvarmet læderrat (og forsæder), klimakontrol, herlige tilslutningsmuligheder af telefonen og lune sidespejle (de kan også opvarmes). Er du ikke til den røde farve? Så vælg en af de ni andre, mens interiøret kan være sort eller gråt og sort.

Interiør---

Interiør—

... og elektronik

… og elektronik

Har du mod på at vinde en KARL i et år? Forståeligt. Du deltager på Minkarl.dk

Sådan en KARL kan blive din. I et år. Kvit og frit.

Sådan en KARL kan blive din. I et år. Kvit og frit.

Hvis du ikke var klar over det, så skal du vide, at Jesper Rosetzsky Hermann både har en bachelor og en master udi bildesign. De papirer har han fået fra Coventry University, og titlen har givet ham designopgaver for BMW og Alfa Romeo, men han står faktisk også bag designet af den danske superbil Zenvo. Jesper er også medejer af HBH International, som lever af at designe for store og små bilproducenter, men Jesper er også skriverkarl på Bilmagasinet og på sin blog shutline.dk, som sjovt handler om bildesign.

Helt ny og med fem døre...

Helt ny og med fem døre…

Artiklen er lavet i samarbejde med Opel – egne ord og tanker naturligvis.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.