Home EkviperingGrej & grooming Wilkens W1 suitcase – en luksuriøs, håndlavet rejsepartner

Wilkens W1 suitcase – en luksuriøs, håndlavet rejsepartner

by Nicolai Klingenberg

For knapt så længe siden blev jeg inviteret til kom-sammen på Nimb. Det nye, danske luksusbrand, Wilkens, ville gerne fortælle om deres koncept. Og et par af deres kreationer. Det takkede jeg ja tak til. Og blev klogere. Det bliver du faktisk også, hvis du læser denne skrivelse. Og du kan måske få finansieret dit kuffertkøb af andres køb…Kort fortalt så handler historien her om at rejse med stil. Og om at være skræddersyet udi bagagen. Det er den korte historie.

Og så fås W1 i et hav af farve- og materialekombinationer

Og så fås W1 i et hav af farve- og materialekombinationer

Nydeligt setup

Nydeligt setup

Omend der er flere sager i støbeskeen hos Wilkens, så skal det i dag handle om deres kuffert, som har fået det simple navn, W1. Kufferten er dog langt fra simpel, men nok nærmere luksuriøs. Eller – den er luksuriøs. Forvent en kulfiber-skal, som beklædes med læder. For at gøre det kort. Og herunder får du et foto af både produkt og designer.

Mauro Bianucci - det er ham her, der har skabt designet. Han er oprindelig uddannet arkitekt og har blandt andet arbejdet for Apple.

Mauro Bianucci – det er ham her, der har skabt designet. Han er oprindelig uddannet arkitekt og har blandt andet arbejdet for Apple.

Historien om Wilkens-firmaet begyndte en regnfuld dag, hvor Michael Wilkens besøgte Egeskov Slot. Her begyndte det at regne, hvorfor han og et par andre trak indenfor. Her spotter Michael en vintage-kuffert af fin kvalitet, som hørmer af historier fra dens rejser, men også af personlighed i form af initialer (vistnok fra en greve) samt en drønflot kvalitet. Det syn inspirerede ham til at skabe W1 suitcasen – men historien stopper ikke sådan.

En mere feminin udgave i et privatflyt

En mere feminin udgave i et privatflyt

Der er nemlig tale om crowfunding, når Wilkens kaster sig over et projekt. Først og fremmest skal de indkomne såvel som egne forslag kunne tåle en levetid på 25 år, dernæst skal det være noget, der kan personliggøres (for eksempel ved hjælp af initialer), og skal det sagerne kunne fortælle en historie. Dermed gætter jeg på, at langt de fleste elektronisk apparater er udelukket, men jeg kan dog afsløre, at der er et mekanisk ur på vej.

Udpakning

Udpakning

Håndværk

Håndværk

Wilkens W1 suitcase har et vintagelook, men er skabt med nutidig teknologi. Det betyder, at du får et format, der nemt kan tages med ombord i flyveren – og at den selvsagt ikke vejer al verden. Der bliver brugt dansk “kvali-læder”, alt bygges i hånden, og du kan også forvente messing og mahogni på materialisten, men festen stopper ikke her, for du har selv mulighed for at designe din potentielle luksus rejsepartner på Wilkens hjemmeside.

Åben

Mit bud på en sammensætning

Initialerne

Initialerne

Nu fik jeg nævnt crowfunding, men jeg tror ikke, det er helt, som du forestiller dig, for Wilkens har gjort det således, at der minimum skal 200 til, før der bliver tale om en egentlig produktion – disse 200 folk bliver kaldt Patrons, og udover at være de første, der får produkterne først, så får de også procenter af de efterfølgende salg. Går alt godt, kan man altså forvente at få sin kuffert betalt af de fremtidige procenter. Og måske tjene ekstra. Pt. er der solgt 29 ud af de 200 kufferter, og deadline lyder på december 2015. Er der ikke solgt 200 til den tid, så bliver projektet ikke til noget. Spørger man Michael Wilkens, er han dog ingenlunde i tvivl om, at det bliver til noget. Det krydser jeg selvsagt fingre for.

Endnu et PR skud

Endnu et PR skud

Man satser ikke kun på private, og det er da også oplagt at lade stor-rejsende firmaer og folk komme til fadet. Derfor har man også valgt at tilbyde BTB løsninger. Du kan bestille – og læse meget mere om – W1 suitcase fra Wilkens her. Prisen ligger i øvrigt på 2.950 euro.

Pak dine sydfrugter på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.