Home Living Back to work – nye Tom Dixon lækkerier til skrivebordet

Back to work – nye Tom Dixon lækkerier til skrivebordet

by Nicolai Klingenberg

Uanset om du arbejder ude eller hjemme, så har du ganske givet et skrivebord. Så langt, så godt. Vi kommer heller ikke udenom, at sommeren er i gang – og ferien ligeså. Efter en sådan – altså ferie – skal vi tilbage til arbejdsdagen, og hvorfor ikke begynde en job-start med lidt elegant til skrivebordet.

Cog Serien - nydelige sager

Cog Serien – nydelige sager

Vi skal en tur i messing-land for at finde materialevalget, som Tom Dixon har valgt til sin Cog-serie. Serien rummer blandt andet skriveredskaber i messing, som har et herligt industrielt look over sig. Cock Desk Tidy er i øvrigt en holder til skrivesagerne.

Cog Pen

Cog Pen

Cog Pen Hex

Cog Pen Hex

Omend det er nogle små sager, så er der også noget at komme efter, hvis du er tilhænger af kobber-looket. Her har Dixon nemlig skabt Cube-serien, som byder på arbejdsrelaterede, materielle fristelser. Sagerne kan i øvrigt fås hos Roomstore.dk

Cube-serien

Cube-serien

Var det bare det? Ja, i dag var det. Det er fredag, og jeg skal ikke tage for meget af din tid. I hvert fald ikke i dag.

Følg My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk