Home Spottet Et ældgammelt håndværk

Et ældgammelt håndværk

by Nicolai Klingenberg

Der er en del ting, der virkelig kan fascinere mig, og selvom dagens fænomen hverken reder liv eller gør verden til et bedre sted, så kan du roligt kigge med. Det handler om bogbinderfaget og en video, jeg både faldt over. Og for.

Hvad er nu det for noget....?

Hvad er nu det for noget….?

Jeg er fint klar over, at min levevej er mere eller mindre papirløs, og at de bøger, jeg læser, typisk er fremstillet på smarte trykkerier og uden ret meget sjæl i “håndarbejdet”. Det er dog noget helt andet med indholdet og de skrevne ord, men da jeg så nedenstående film, som kun varer et par minutter, blev lysten til at eje noget så gennemført som en håndlavet bog vækket til live. Nok snak. Nyd filmen.

My Pleasure er uindbunden og papirløs, men gratisk på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk