Home Spottet Et ældgammelt håndværk

Et ældgammelt håndværk

written by Nicolai Klingenberg 7. juli 2015
Pin It

Der er en del ting, der virkelig kan fascinere mig, og selvom dagens fænomen hverken reder liv eller gør verden til et bedre sted, så kan du roligt kigge med. Det handler om bogbinderfaget og en video, jeg både faldt over. Og for.

Hvad er nu det for noget....?

Hvad er nu det for noget….?

Jeg er fint klar over, at min levevej er mere eller mindre papirløs, og at de bøger, jeg læser, typisk er fremstillet på smarte trykkerier og uden ret meget sjæl i “håndarbejdet”. Det er dog noget helt andet med indholdet og de skrevne ord, men da jeg så nedenstående film, som kun varer et par minutter, blev lysten til at eje noget så gennemført som en håndlavet bog vækket til live. Nok snak. Nyd filmen.

My Pleasure er uindbunden og papirløs, men gratisk på Facebook

Pin It

You may also like