Home Ure Linde Werdelin Oktopus Frogman – videointerview med Morten Linde

Linde Werdelin Oktopus Frogman – videointerview med Morten Linde

written by Nicolai Klingenberg 23. juli 2015
Pin It

Jeg har ventet ganske længe på at publicere denne historie. Og det videointerview du finder i dagens artikel. Jeg har nemlig interviewet Morten Linde fra Linde Werdelin i forbindelse med deres nye Linde Werdelin Oktopus Frogman kreation. Det kan ikke erhverves af ret mange, men er du frømand, så er du velkommen…

Foto: Casper Tybjerg

Overarbejde…? Foto: Casper Tybjerg

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en frømand er gjort af noget særligt. Det skulle være en af – hvis ikke den – de hårdeste uddannelser, man kan tage, og der skulle ydermere herske et internt bånd blandt frøerne, som efter sigende skulle være mere end unikt. Det er blot gisninger, men jeg tror, jeg har ret. Vi springer direkte videre til Morten Linde, som fortæller lidt om, hvad det er, der foregår…

Siden 1957 har Danmark kun haft omkring 300 frømænd, og selvom nogle ikke længere er aktive, så er der stadig en forening af en art, der holder sammen på nye såvel som gamle frøer. Alle disse har nu mulighed for at erhverve sig et Linde Werdelin Oktopus Frogman ur, og hver frømand har – eller har haft – sit eget nummer. Da den første frømand blev uddannet i 1957, havde han nummer 1 – og de nyeste har nummer 3xx. Dette unikke nummer vil selvsagt være at finde på det nye Oktopus ur, så der er sammenhæng mellem mand og ur.

Broderskab må være en passende titel til det her billede. Foto: Casper Tybjerg

Broderskab må være en passende titel til det her billede. Foto: Casper Tybjerg

Foto: Casper Tybjerg

Foto: Casper Tybjerg

Sidder du og krydser fingre for, at der bliver lavet en form for hyldestmodel til wannabe frømænd, så må du desværre blive skuffet, for der kommer ikke en “kommerciel model”. Enten må du kaste dig ud i uddannelsen eller vælge en mere “almindelig” Linde Werdelin Oktopus model. Med den oplysning snupper vi et par billeder mere.

Linde Werdelin Frogman Casper Tybjerg-16

Tirsdag eftermiddag på jobbet… Foto: Casper Tybjerg

Linde Wedelin er dansk - og det er disse frømænd også. Herligt - og stolt - match. Foto: Casper Tybjerg

Linde Wedelin er dansk – og det er disse frømænd også. Herligt – og stolt – match. Foto: Casper Tybjerg

Linde Werdelin Frogman Casper Tybjerg-13

Foto: Casper Tybjerg

Foto: Casper Tybjerg

Under water - og cover. Foto: Casper Tybjerg

Under water – og cover. Foto: Casper Tybjerg

Vil du være en del af frømandskorpset, begynder du her

My Pleasure har rosé i snorklen her

Pin It

You may also like