Home PindemadderBobler Service til bord 12

Service til bord 12

by Nicolai Klingenberg

Tøserne var ude, og det var nok så længe siden. Planlægningerne til aftenen havde været mange – det tager sin tid med nye negle, vipper og totter til håret, men det var det hele værd. Den ene overstrålede den anden, og nu sad de ved baren med frit udsyn til de besøgende mænd, som til gengæld havde frit udsyn til lårkorte løjer. Tøserne blev vartet op af Eduardo. Eller de kaldte de ham i hvert fald, for han var både mørk og drønfræk.

Et nyt selskab kom ind. En flok mænd i jakkesæt, eller nærmere jakkesæt med mænd i.
”Helt sikkert noget med finanser”, sagde den ene tøs til de tre andre.
Mændene var i vældigt humør og satte sig ned ved et rundt bord. En tjener kom til og tog imod bestilling:
”Campari soda til hele slænget, tak”, sagde den ene.
”Hellere rask og Campari end syg og fattig!”, sagde den anden.

Tøserne rettede sig i stolene. De var klar til jagten. Den ene slog en latter op, som var otte procent for indstuderet og tyve procent for meget.

Mændene kigge hurtigt på tøserne, dernæst på hinanden og talte derpå hurtigt videre uden at slippe deres samtale. Den anden tøs vidste, at det ikke ville blive nemt. Alt tydede på, at tøsernes første bestilling i form af “den der med kaffe” og “en mojito” ville blive for egen regning.

Aftensjusser

Tøsernes første bestilling endte med at blive for egen regning

”Fuck dem. De har jo nok i sig selv. Og jeg er 100 på, at ingen af dem hverken har penge eller en fed bil. De bor sikkert i en taberagtig forstad”, sagde den første tøs.

”Ja, så hellere dem der! Jeg tror, jeg har set ham med tank-toppen i træningscenteret, hvor han har megaflirtet med mig. Watch! And learn”, sagde den anden tøs. Hun forsvandt hurtigt over til ”bøffen og hans slæng” og med det vuns var der alkopops til hende og resten af tøserne. Det blev en flot aften. Også for gutterne i jakkesæt. Deres kvinder kom en halv time efter. Godt nok uden påsatte sager, men hvad pokker – man kan jo ikke vinde hver gang.

Historien er præsenteret i samarbejde med Campari – læs mere om dem her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk