Home Tech Steder jeg bryder mig godt om

Steder jeg bryder mig godt om

written by Nicolai Klingenberg 30. juli 2015
Pin It

Tilbage i april kom Samsung Galaxy S6 til disken hos din telepusher. Jeg var ude at se på løjerne, smage en pindemad og slupre en kop kaffe til et fint kom-sammen i København. Som det ser ud nu, er jeg dog ikke ejer af kommunikationsapparatet, men jeg blev adspurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at tippe til et par foretrukne steder i København. Det kunne jeg godt.

Hvor er det nu...? Og er det et af de gode steder? Måske (ikke).

Hvor er det nu…? Og er det et af de gode steder? Måske (ikke).

Tiltaget vil i øvrigt foregå på Instagram – du kan følge med ved at følge mypleasure_dk og søge på følgende hashtags: #thisisnext og #samsungdanmark, eftersom jeg agerer i samspil med Samsung. Billederne rammer “profilen” inden for de næste par dage.

Fra april-eventen...

Fra april-eventen…

Et par hurtige informationer om mobilen? Klart. Altså selve kameradelen er blevet opgraderet siden forgængeren, som det selvsagt også bør være. Det foretrukne kamera (altså det der skyder fremad) er på 16 MP, mens ”œego-kameraet” er på 5 MP. Derudover er det primære og mest veludviklede kamera også i stand til til at “tracke” objekter i bevægelse. Den klodsede bruger vil også glæde sig over det såkaldte Gorilla Glas 4, som skulle være mere hårdført, hvis man skulle tabe telefonen. Smart Manager funktionen gør dig i øvrigt i stand til at rydde op i unødig brug af programmer, så du får bedre ydreevne og mere batteritid. Og når vi nu er ved strøm, så skal du vide, at du efter en sjat-ladning på 1o minutter bliver belønnet med kraft nok til fire timers almindelig brug…

Så er det tech-tid...

Der er den. Samsung Galaxy S6 Edge i et lille udsnit

Og i fuld vigør

Og i fuld vigør

Mine tips er lige på trapperne – begynd med at følge mypleasure_dk på Instagram, så følger jeg gerne retur. Historien er lavet i samarbejde med Samsung.

My Pleasure på Facebook? Ja.

Pin It

You may also like