Home Web-TV Test-episode: En potentiel føljeton udi web-tv

Test-episode: En potentiel føljeton udi web-tv

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg har glædet mig tæt på usandsynlig meget til at præsentere dette muntre og ikke mindst levende indslag. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg længe har grublet over, hvordan jeg eventuelt kunne lave nogle tilbagevendende indslag i videoform. Konceptet er ikke helt på plads, men det er først testepisode.

Så ruller vi...

Så ruller vi…

Og vi springer direkte ud i det: My-Pleasure.dk – nu med web-tv.

Og nu til den mere opfordrende del: Feedbacken. Jeg kunne fint tænke mig at høre, hvad du kunne tænke dig at se fremadrettet. Hvem skal inviteres ind? Hvad skal vi tale om? Skal vi smage på våde varer? Skal vi teste “noget”? Er der interessante emner, vi skal have bragt til bordet? Ordet er frit. Du er mere end velkommen til at kommentere i feltet herunder, men er du mere privat anlagt, kan du blot sende mig en e-mail på nk@my-pleasure.dk

Er du et firma eller et bureau af en art, så skal du ikke være bleg for at sende ting & sager uopfordret, som eventuelt kan bruges i et indslag. Det må gerne være skævt, dekadent og eller underholdende. Kontor-adressen kan oplyses ved henvedelse på e-mail.

My-Pleasure.dk’s ydmyge Youtube-kanal findes her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk