Home EkviperingGrej & grooming ET AL DESIGN – NU OGSÅ MED KLÆDER

ET AL DESIGN – NU OGSÅ MED KLÆDER

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Et gammelt ordsprog lyder “Skomager bliv ved din læst”, og det kan der være noget om. Dog ikke når man hedder Alexander Bind og Jannek Solgaard. De to ungersvende står bag det forhenværende skomærke Et al Design, og når jeg skriver forhenværende, så er det fordi, de har udvidet repertoiret. Nu handler det både om sko. Og om tøj. Vi skal se på første kollektion af sidstnævnte i dag.

Sådan skal den skæres, hvis du spørger Et al Design

Sådan skal den skæres, hvis du spørger Et al Design

Ved du hvad? Du skal faktisk heller ikke snydes for den dynamiske duos nyheder udi fodtøj – og dermed får du både efterårs- og vinternyhederne fra begge kollektioner. Endda med nævnelse af kreationernes “style navne”. Noget er for mit vedkommende aldeles interessant – andet vil nok bare klæde mig knapt så godt.

Et al Design suit-1 Et al Design suit-2 Et al Design suit-3 Et al Design suit-4 Et al Design suit-5 Et al Design suit-7 Et al Design suit-8 Et al Design suit-9 Et al Design suit-10 Et al Design suit-11 Et al Design suit-12

Jeg kan i øvrigt berette, at en skjorte koster fra omtrent 649 kroner, mens en jakke ligger på 1.499 kroner og de tilhørende bukser fås for 799 kroner. I øvrigt ser jeg det som en ganske stor satsning fra de to gutters side. Det kræver nok et helt andet setup at udvide sin forretning, omend tøj og sko ikke ligger langt fra hinanden.

Jeg skal ej heller afvise, at der kan blive tale om et look – eller en gæsteoptræden udi web-tv, hvor en af de to tøjsmede vil optræde. Indtil da, kan du holde dig evig opdateret på firmaet her

Med ønske om god vind, stor succes og flotte salgstal…

My Pleasure venter på dig her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk