Home Ure Et video-smugkig på Manniche Timepieces

Et video-smugkig på Manniche Timepieces

by Nicolai Klingenberg

Der sker virkelig ting og sager på den danske ur-scene, og jeg har været omkring en hel del af disse. Nogle læsere påpeger, at et par af de tidligere nævnte – ingen nævnt, ingen glemt – ligger på urealistiske prisniveauer, mens andre blot har mokket et dødssygt quartzværk i en ditto urkasse. I dag skal det dog handle om Manniche Timepieces, som ligger på interessant prisniveau – og med et mekanisk værk… Og er der noget, du vil vide om uret, så laver vi en Q&A med David, som er manden bag.

Og så er sagen i øvrigt

Og så er sagen i øvrigt limiteret

Jeg lod kameraet rulle for at formidle lidt om David Manniches kreation – men der kommer meget mere senere. Vi snupper lige et par minutter med ure. Du skal i øvrigt vide, at du allerede kan købe urene lige her.

Et par fotos mere? Det kan du tro!

Bagside med kig til klokkeværk

Bagside med kig til klokkeværk

Duoen

Duoen

Og den sorte

Og den sorte

I forbindelse med et kommende interview med David Manniche, tænkte jeg, at det ville være oplagt at videreformidle spørgsmål fra nysgerrige læsere. Er dig det? Alle tiders! Send dit spørgsmål til nk@my-pleasure.dk, så får jeg indhentet svar på tiltale.

Følg med på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk