Home Automobiler Jaguar F-PACE – en ny crossover testes

Jaguar F-PACE – en ny crossover testes

by Nicolai Klingenberg

Når noget nyt lanceres, er det som oftest gennemtestet. Det ved de fleste. Men hvordan tester man egentlig biler, før de lanceres? Hos Jaguar gør man lidt af hvert – og meget mere. I dag skal det handle om den kommende Jaguar F-Pace, som præsenteres i næste måned…

Det er om denne bil, det i dag skal handle

Det er om denne bil, det i dag skal handle

Der er faktisk tale om det meste krævende testprogram, som man nogensinde har udsat en Jaguar for. Det er selvsagt drønsmart at markedsføre sig på den slags, men det er faktisk ikke helt uinteressant, hvad et automobil udsættes for, før det rammer alverdens veje. I dette tilfælde har man for eksempel valgt at smide bilen til Arjeplog i Nordsverige, hvor temperaturen nemt rammer minus 40 grader. Vi snupper en film.

I Sverige har man dog andet end kulde, for man har fået etableret en terrænbane, der udsætter Jaguar F-Pace for hårde løjer – men banen bruges også til at kalibrere det firehjulstræk, som bilen vil være udstyret med.

Det modsatte af kulde finder man i Dubai, hvor vognen også har været på udfordringer. Man har blandt andet ladet bilen stå direkte i solen, hvorpå temperaturen nemt stiger til 70 grader – og her handler det ikke om at sidde i bilen, men nærmere om at se – og håbe på – at elektronik og lignende kan klare de udfordrende forhold.

Under lunere himmelstrøg

Under lunere himmelstrøg

Du skal vide, at bilen bliver præsenteret på Frankfurt Motor Show i september måned, og at modellen vil blive bygget i Solihull i Storbritanien. Er den lige dig? Så kan du glæde dig over, at den kommer til salg i 2016.

Den ser da ikke helt tosset ud, den nye brite...

Den ser da ikke helt tosset ud, den nye brite…

Følg My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk