Home Automobiler På let rejse i 60’erne – med sidevogn og trailer

På let rejse i 60’erne – med sidevogn og trailer

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Vi skal tilbage i tiden, hvor et engelsk firma leverede en løsning til den scooterglade familie. Jeg gætter på, vi befinder os i 1960’erne, og at der fint kunne være tale om en Lambretta scooter. Til gengæld er jeg helt og aldeles begejstret for både speaker, løsning og den primitive rejse- og opholdsform.

Så skal vi på tur!

Så skal vi på tur!

Du vil i øvrigt erfare, at der både er nydelige klæder og høje hæle til kvinden i filmen – og et barn er ej heller nogen hindring. God fornøjelse!

Jeg tilstår, at parret ganske givet har rejst let – men det er charmen ved det hele. Og at de dernæst er helt uden for mobiltelefonisk kontakt vejer også flot opad på mit begejstringsparamater. Det var sådan set blot ordene og levende vintagebilleder. Jeg håber, du blev begejstret eller trak på smilebåndet.

Følg med på Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.