Home EkviperingGrej & grooming RodeoCPH byder på skæg og ballade. Og en ny frisure.

RodeoCPH byder på skæg og ballade. Og en ny frisure.

by Nicolai Klingenberg

Nu skal det handle om et nyt koncept, der gør dig køreklar, når det kommer til skæg og hår. Uanset om du er mand eller kvinde. I hvert fald, hvad angår håret. Det skal handle om frisørkæden RodeoCph, som er ganske ny – og succesfuld. Jeg har talt med Marshoud Dababneh, som har været med til udvikle konceptet. Forvent også video, 50 % rabat og en reception…

Stemning i salonen

Stemning i salonen

Rodeo Hair Concept har set dagens lys for få måneder siden, men hvad er ”œdet nye”?
– Med få ord er det nye, at Rodeo er mere en oplevelse end en klipning. Konceptet er naturligvis en klipning, med hvad dertil hører, men for holdet bag har det været vigtigt, at vores gæster føler sig godt til plads, når de sidder i stolen, at indretning og stemning er noget, der tiltaler folk, at vores frisører alle har meget erfaring og er kendte som dygtige i branchen – og til sidst at servicen er i top. Netop service har vi lagt meget vægt på, da vi føler, det er vigtigt, at man kan blive forkælet. Derfor kan man hos Rodeo altid få sublim kaffe, friskpresset juice, gin & tonic eller et glas vin, hvis det skulle være.

Så er der mokka til klipningen. Stærkere sager kan også komme på tale.

Så er der mokka til klipningen. Stærkere sager kan også komme på tale.

Det sidste må være, at vi har valgt at ligge os i den billige ende af branchen, så alle kan have muligheden for at opleve RODEO. 

Og hvem står bag?
– Det er primært frisørene, der står bag. De hedder Simon, Kimmie, Mette og Julie. Men herudover er det et hold entrepreneur med, som synes, at branchen kunne bruge et nyt pust. Da vi slog os sammen – og i øvrigt blev enige om konceptet – kunne vi lave vores helt egen version uden at være bundet af normer og industristandarder.

En del af teamet

En del af teamet

Hvordan opstod idéen?
– Vi havde længe talt om, hvordan de gamle “brancher” i Danmark er ved at ændre sig. For eksempel er den klassiske bager blevet opgraderet i form af Lagkagehuset, mens den italienske restaurant nu er en konceptrestaurant i Madklubbens univers. Pludselig fik vi muligheden for at overtage en salon, og vi blev enige om, at vi ville se, om det samme gjorde sig gældende for frisørbranchen, og vi kastede os ud i at lave Rodeo Hair-koncept. Forretningen havde “udsolgt” – eller fuldes stole om du vil – i de første tre måneder, og da vi så, at ideen holdt, besluttede vi os for, at vi ville give flere folk muligheden for en sjov og anderledes tur til frisøren.

Nyt look via RodeoCPH

Nyt look via RodeoCPH

I har allerede planer om syv saloner – hvordan kan I vokse så kvikt?
– Vi har et rigtig stærkt samarbejde med blandt andet firmaet Kevin Murphy, som kan se potentialet i ideen, og de har hjulpet os meget i begyndelsen – men også fremadrettet. Derudover gælder det om at være kreativ og lave en masse selv.

Kevin Murphy

Kevin Murphy

Og hvad adskiller jer fra andre frisører?
– Som tidligere nævnt er det primært stemningen, servicen og pris/kvalitetsforholdet. Vi bestræber os på at give vores kunder en rigtig god value for money oplevelse. Vi kan se, at de fleste af vores kunder kommer igen, så vi må gøre noget rigtigt.

Rustikt og stemningsfuldt

Rustikt og stemningsfuldt

Hvad tilbyder I til mænd i særdeleshed?
– Hos Rodeo kan man få klippet håret, trimmet skægget og få en øl eller G&T med på vejen. Omgivelserne er rustikke og inspireret af New York, mens atmosfæren er hyggeligt og nede på jorden.

Og hvordan kan vi forvente at se jeres koncept udvikle sig?
– RODEO skal være et sted for alle – og et sted hvor man har det godt. Derfor har vi også gået med tanken om at udvikle brandet i retning af en RODEO-Rosébar til næste sommer, og hvem ved – måske kommer der også en Rodeo Ink… Lige nu vil vi koncentrere os om at lave Danmarks bedste frisørkoncept, hvor der er plads til alle.

En udvidelse med fokus på blæk ville ikke være helt ude af tråd med konceptet

En udvidelse med fokus på blæk ville ikke være helt ude af tråd med konceptet

Slutteligt – hvad bør alle mænd vide om deres hår og skæg?
– Skægget sætter ikke sig selv – og shampoo er mere en noget, der bare dufter godt. Hvis mænd vil have hår og skæg, som ser lækkert og velplejet ud og mere eller mindre sætter sig selv, så skal man gå all in på shampoo og conditioner. Det regner de fleste ikke med, men det er sådan, det forholder sig.

Lidt nyttig info
Der er event på lørdag på Østerbro, og du er inviteret! Tilmeld dig her

Booker du en tid, inden lørdag den 29. august, får du 50 % rabat. Book en tid her

Tre hurtige til Marshoud:

Hvad byder dit efterår på?

– Der kommer til et ske en del spændende ting. Vi har fået en masse nye kunder på Bureauet W20, hvor jeg er partner, så det bliver spændende at skulle løfte dem. Så flytter min kæreste og jeg til Østerbro, så der kommer nok til at gå en del timer med indretning og boligshopping. Og så må vi se, om jeg ikke kan finde en uges ferie på et tidspunkt – det er ikke blevet til så meget i år. Jeg skal dog til Web Summit i Dublin lige om lidt, men det nok mere work end pleasure. 

Må vi se et foto fra din telefon, som ikke omhandler Rodeo?
– Det kan du tro! Men jeg skal nok være bedre til at tage nogle flere billeder. Jeg er for det meste på mailen, så jeg får ikke brugt kameraet nok, men her er der to forskellige, som ligger på min telefon, men jeg har ikke engang selv taget dem.

Herretur

Herretur

Billede herover er fra en drengetur til Himmerland i juli måned, hvor vi var til et KidsAid arrangement. Fantastisk weekend med skønne mennesker, selvom jeg mistede min dyrebare Goorin hat, som jeg købte i foråret i Brooklyn.  

Billedet herunder er fra sidste weekend, hvor jeg var til et fantastisk bryllup sammen med min kæreste – det var hendes bedste venindes bryllup. En Smuk dag med en masse kærlighed og varme. Det var fanme sjovt. 

Og bryllup

Og bryllup

Hvad ville du helst – have pavetot i tre år eller gå med blå clip-on totter i tre år?
– Haha, så må det blive en pavetot, hvis jeg ikke kan komme udenom! Det tager jo næsten tre år at få en. Måske skulle man få en i skægget eller en lille hestehale…

My Pleasure kører koldpermanent lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk