Home Web-TV Test-episode 2: "Den med Petter & Bertelsen"

Test-episode 2: "Den med Petter & Bertelsen"

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Så er det blevet tid til en omgang web-tv mere. Vi er ikke kommet i mål endnu, og både lyd, udstyr og klipning kan blive bedre, men det kan gæsterne i dagens episode næppe. Tag godt imod Nils Petter Bro og Lars Bertelsen. Hvem de er, kan du blive klogere på i det herlige video-indslag. Skal vi forbi unboxing-koncepet igen? Det kan du lige tro!

Så ruller vi...

Så ruller vi…

Jeg inviterede den dynamiske duo til samtale på deres arbejdsplads, Bistro Royal, som ligger tæt på “Joans Pølser”, hvor jeg havde indtaget en flot fransk hotdog kort før tilblivelsen af første test-episode. Denne gang skal det handle om alt fra en mulig blondering til en MX5 med klaplygter. Lad os så komme til indslaget:

Har du et produkt, vi skal se på eller ligefrem unboxe? Skal du være kommerciel partner, så indholdet bliver endnu bedre? Eller har du bare en god idé? Så skriv! E-mailen er åben på nk@my-pleasure.dk

My-Pleasure.dk er på Youtube her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.