Home Living Vind en designerlampe via iAmcph.com

Vind en designerlampe via iAmcph.com

by Nicolai Klingenberg

Tilbage i maj nævnte jeg, at der var noget nyt på trapperne. Et nyt medie. I dag kan jeg afsløre mere. Der er nemlig blevet jobbet i kulissen – både med fotos, tekster, hardcore programmering, møder og jeg-skal-give-dig. Mediet har også fået et navn: iAmcph.com – det skal fejres. Med en konkurrence. Og lidt lokkende fotos.

Et foto fra den første reportage hos Morten Angelo

Et foto fra den første reportage hos Morten Angelo

Først og fremmest – iAmcph.com er et medie, der har boligen som omdrejningspunkt. Du vil kunne handle stort alt til boligen fra sitet – men hele molevitten er pakket ind i inspirerende boligreportager, artikler og andre skrevne kreationer.

Hjemme hos Angelo del II (ud af mange flere)

Hjemme hos Angelo del II (ud af mange flere)

 

Teamet er sat, og vi – jeg skriver vi, da jeg er en del af iAm – fejrer det med en konkurrence. Design By Us har nemlig været så venlige at hjælpe os flot i gang ved at donere en Ballroom lampe til den fine præmiekasse. Skal du vinde den? Det synes jeg også, du skal. Det er faktisk drønnemt at være med, for du skal bare snuppe et foto fra dit hjem og akkompagnere dette med hastagget #iAmYourHome. Konkurrencen løber til og med den 3. september.

Det er en af disse lamper, du kan vinde. Du bestemmer nemlig selv farven, hvis du bliver den heldige kartoffel

Det er en af disse lamper, du kan vinde. Du bestemmer nemlig selv farven, hvis du bliver den heldige kartoffel

Du må i øvrigt også gerne følge os på Instagram her du kan også søge på iamcph_journal

Er iAmcph på Faceren? I den grad.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk