Home Tech BeoLink Multiroom – når de unge og gamle skal spille sammen

BeoLink Multiroom – når de unge og gamle skal spille sammen

by Nicolai Klingenberg

Man har lanceret noget nyt i Struer. I den jyske by finder vi Bang & Olufsen, som netop har lanceret BeoLink Multiroom, som forener de B&O apparater, du har. Eller måtte få med tiden…Det er faktisk overordentlig smart. Har du for eksempel en gammel – eller ældre – BeoGram 4000 pladespiller eller et BeoSound 9000 anlæg, så skal du blot parre “den gamle” med en BeolinkConverter, og så er de gamle pludselig moderne. Eller nutidige. Når du først har sat systemet op, så skulle det være uhyggeligt nemt at bruge.

En masse B&O - i samspil endda.

En masse B&O – i samspil endda.

En berøring skulle være nok for at få musikken til at spille – jeg er sikker på, at det nok giver meget mere mening, hvis du får en demonstration, eller hvis du har et nyere B&O produkt derhjemme. Jeg har en BeoPlay A9 højtaler, og den fungerer nemt ved berøring. Skulle du være den heldige indehaver af et B&O tv, så kan dette også kobles til den nye Multiroom oplevelse. Det kan enten ske via “remoten” eller via den nye app: BeoMusic. Selv samme app kan sætte alle apparater på standby med et tryk, når du forlader hjemmet.

En ny app - og med en konverter kan de gamle B&O klassikere også komme med

En ny app – og med en konverter kan de gamle B&O klassikere også komme med

Vi skal lige have en video, skal vi ikke?

BeoLink Multiroom systemet er baseret på musiksystemet BeoSound Moment, som i sig selv er ganske intelligent, da systemet tilpasser sig brugerens lyttemønstre og vælger musik, som egner sig flot og godt til et givent tidspunkt på dagen. Dermed kan du vågne op og ved hjælp af et let tryk på det berøringsfølsomme egetræspanel sætter musikken i gang. Vil du have musik i flere rum? Så er det blot at berøre det pågældende produkt, som er koblet til BeoLink Multiroom, hvorpå musikken spiller.

Touch and go.. Her uden træpanel dog

Touch and go.. Her uden træpanel dog

Jeg har lavet skrivelsen i samarbejde B&O – den er dermed sponseret. Ord og tanker er selvsagt mine egne.

Kør mellemtone og diskant på My Pleasures Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk